Meghan, zâmbitoare la prima apariţie după criza declanşată în familia regală britanică: ducesa a făcut o vizită surpriză

Meghan, zâmbitoare la prima apariţie după criza declanşată în familia regală britanică: ducesa a făcut o vizită surpriză

Meghan Markle a făcut o vizită-surpriză în Canada FOTO Guliver/Getty Images

Ducesa de Sussex a avut o apariţie surpriză în Canada, prima după ce a anunţat, împreună cu soţul său, prinţul Harry, că se distanţează de familia regală britanică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Meghan Markle (38 de ani) a apărut pentru prima dată în public de la anunţul neaşteptat că ducii de Sussex renunţă la statutul de membri seniori ai familiei regale pentru a-şi dobândi independenţa financiară. 
 
Soţia prinţului Harry a vizitat un centru de femei din cel mai sărac cartier din Canada. Ducesa Meghan a fost într-o stare de spirit bună, afişând un zâmbet larg şi amuzându-se cu membrii echipei sale de securitate. 
 
Ea a mers la Downton Eastside Women’s Center din Vancouver pentru a oferi sprijin şi încurajări femeilor nevoiaşe. Reprezentanţii centrului au publicat pe pagina de Facebook o imagine în care Meghan apare alături de opt femei, fotografia fiind însoţită de mesajul: 
 
„Ia uitaţi cu cine ne-am băut azi ceaiul! Ducesa de Sussex, Meghan Markle, ne-a vizitat pentru a discuta despre problemele care afectează femeile din comunitatea noastră“. 
 
Ducesa Meghan, alături de femeile şi personalul din centru canadian FOTO Facebook Downton Eastside Women’s Center
 
Se pare că ducesa Meghan nu şi-a anunţat vizita. Un membru al personalului a declarat că au aflat de prezenţa fostei actriţe chiar în momentul în care aceasta a ajuns la centru. „A discutat cu managerii, cu femeile din centru, cu personalul şi ne-a întrebat dacă avem nevoie de ceva. A fost o întâlnire foarte plăcută“.
 
Pentru această ieşire, ducesa Meghan a ales să „recicleze“ o ţinută simplă pe care a mai purtat-o: o haină de iarnă, pantaloni negri, un pulover crem, accesorizate cu cizme maro, o eşarfă neagră şi o geantă oversize tot neagră.
 
Meghan Markle, într-o stare de spirit foarte bunăla prima apariţie publică după şedinţa de la Palat FOTO Profimedia
 
Ieşirea în public vine la doar două zile după „summit-ul“ convocat de regina Elisabeta a II-a în urma căruia suverana Marii Britanii a anunţat că va colabora cu ducii de Sussex pentru a le asigura „o perioadă de tranziţie“ către joburile part-time din sânul familiei regale britanice. Regina a acceptat ca Harry şi Meghan să-şi împartă timpul între Marea Britanie şi Canada, însă a precizat că „aspectele mai complexe“ vor fi rezolvate în următoarele zile. 
 
La întâlnirea de criză au luat parte prinţul Harry, fratele lui, prinţul William, şi tatăl lor, prinţul Charles, următorul în linia de succesiune la tronul britanic. Deşi iniţial s-a anunţat că ducesa Meghan va interveni prin telefon, surse regale susţin că acest lucru nu s-a mai întâmplat din motive de securitate. Soţia prinţului Harry a negat însă informaţiile potrivit cărora nu i s-a permis intervenţia, precizând că a fost mai degrabă o decizie luată de comun acord, stabilind că soţul ei se poate ocupa de toate detaliile. 
 
Este aşteptat ca prinţul Harry să i se alăture soţiei sale şi fiului lor în Canada la finalul acestei săptămâni, după ce pe 16 ianuarie îşi va îndeplini ultima îndatorire regală, aceea de a participa la Cupa Mondială a Ligii de Rugby de la Palatul Buckingham.
 
Între Crăciun şi Revelion, ducii de Sussex au petrecut alături de fiul lor o vacanţă de şase săptămâni într-o vila de lux, în valoare de 20 de milioane de dolari, din Vancouver Island. După o scurtă trecere prin Marea Britanie, Meghan s-a întors în Canada, în timp ce soţul ei a mai rămas în regat pentru întrevederile cu regina. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările