Marius Manole şi Alexandra Ungureanu, mesaje de boicotare a referendumului: „Prietenii mei gay au nevoie de respect, nu de interdicţii“ VIDEO

Marius Manole şi Alexandra Ungureanu, mesaje de boicotare a referendumului: „Prietenii mei gay au nevoie de respect, nu de interdicţii“ VIDEO

Marius Manole FOTO Adevărul

Actorul Marius Manole (39 de ani) şi cântăreaţa Alexandra Ungureanu (36 de ani) s-au alăturat campaniei online „Iubirea nu se votează“ şi au explicat care sunt motivele pentru care nu vor merge la vot în ziua referendumului pe tema familiei tradiţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marius Manole şi Alexandra Ungureanu s-au alăturat campaniei online „Iubirea nu se votează“, ce are drept scop boicotarea referendumului de schimbare a Constituţiei pe tema familiei tradiţionale. 
 
Astfel, încă doi artişti s-au poziţionat împotriva referendumului ce va avea loc în zilele de 6 şi 7 octombrie şi au explicat care sunt motivele pentru care nu vor merge la vot. 
 
„În cinci minute voi intra în premieră la Teatrul Naţional cu Romeo şi Julieta. Romeo şi Julieta au murit pentru că dragostea lor nu a fost acceptată. Vreau să trăiesc într-o ţară în care oamenii pot trăi liber. Pe 6 şi 7 octombrie nu voi merge la vot pentru că iubirea nu se votează“, a fost mesajul lui Marius Manole. 
 
„Nu cred că iubirea este un privilegiu. Este o valoare care defineşte omenirea de la început şi la care toţi avem dreptul. Nu merg la referendum pentru că prietenii mei gay au nevoie de respect, nu de interdicţii. Iubirea nu se votează“, a transmis şi cântăreaţa Alexandra Ungureanu. 
 

Mai multe vedete şi artişti s-au implicat în campania „Iubirea nu se votează“, care are drept scop boicotarea referendumului de revizuire a Constituţiei pe tema familiei. 

 
Printre vedetele care s-au alăturat campaniei online şi care s-au poziţionat astfel împotriva referendumului se numără cântăreţele Alexandra Stan (29 de ani) şi Andreea Bălan (33 de ani), coregraful şi dansatorul Emil Rengle (27 de ani), fashion editor-ul revistei Elle România, Maurice Munteanu (40 de ani), actorul Vladimir Drăghia (32 de ani), dar şi fiul vitreg al Gabrielei Firea, tânărul designer Răzvan Firea (28 de ani). 
 
Citeşte şi: 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: