Macaulay Culkin a dezvăluit că a dat o probă pentru cel mai recent film al lui Tarantino: „A fost un dezastru“

Macaulay Culkin a dezvăluit că a dat o probă pentru cel mai recent film al lui Tarantino: „A fost un dezastru“

Macaulay Culkin s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu zece ani FOTO Guliver/Getty Images

Starul din „Singur acasă“, Macaulay Culkin (39 de ani), a dezvăluit într-un interviu pentru „Esquire“ că a dat o probă pentru un rol în filmul lui Quentin Tarantino, „Once Upon a Time in Hollywood“.

Macaulay Culkin a vrut să revină în industria filmului după o pauză de aproape un deceniu şi a dezvăluit că a dat o probă pentru un rol în „Once Upon a Time in Hollywood“, al nouălea film regizat de Tarantino.

Proba s-a dovedit însă a fi una „dezastruoasă“, a mărturisit starul din „Singur acasă“, fără a menţiona ce rol a vrut să interpreteze: „A fost un dezastru. Nici eu nu m-aş fi angajat. Sunt groaznic la audiţii oricum, iar asta a fost prima în ultimii opt ani“, a spus Culkin, potrivit indiewire.com. 

În interviul acordat Esquire, actorul a vorbit şi despre imaginea creată în jurul lui, în ultimii 10 ani, de când a ales să stea departe de lumina reflectoarelor. De altfel, este pentru prima dată în 15 ani când Culkin acceptă să apară pe coperta unei publicaţii. 

„Oamenii presupun că sunt ţicnit, drogat, bolnav ori ciudat. Până acum un an sau doi n-am ieşit deloc în public. Aşa că înţeleg de ce cred toate astea despre mine. Totuşi, îi rog să nu se mai şocheze văzând că sunt o persoană complet normală“, a adăugat actorul.  

Macaulay Culkin a vorbit şi despre prietenia pe care a avut-o cu Michael Jackson şi a negat vehement că regele pop l-ar fi abuzat vreodată. 

De ce s-a distanţat de lumina reflectoarelor

Macaulay Culkin, supranumit în anii ’90 „copilul minune de la Hollywood“, a devenit celebru pe plan mondial graţie rolului lui Kevin McCallister din primele două filme ale seriei „Singur acasă“. 
 

Actorul s-a distanţat însă de lumina reflectoarelor de la Hollywood. „Nu i-am întors spatele, în mod activ nu îmi mai doresc asta. Ziarele mă vânează pentru că nu vreau să mă «prostituez»“, a povestit actorul pentru „The Guardian“. 

Culkin, care a început actoria de la 4 ani, trăieşte acum în Franţa, acolo unde şi-a găsit intimitatea, dincolo de obiectivele de fotografiat ale paparazzilor, deşi reuşeşte să atragă atenţia chiar şi prin gesturi mărunte. „Am traversat o stradă greşită şi fanii au venit în urma mea. Apoi m-am trezit cu 20 de paparazzi după mine. Apoi oamenii cu telefoanele năvăleau asupra mea. Nu cred că sunt demn de asta“, le spune actorul celor are încă sunt fascinaţi de el.

Acesta spune că faima aduce cu sine şi absurditatea. Pentru a evita să fie hărţuit de fani, actorul iese la 4 dimineaţa să facă plimbări. În timpul zilei, fani şi paparazzi sar efectiv asupra lui pentru fotografii sau comentarii pe diverse subiecte. „S-a schimbat ceva între timp?“, este întrebat. „A fost aşa de când mă ştiu. Trebuie să ai mereu o atitudine de pradă uşoară, întotdeauna să fii cu ochii în patru. Dacă mă duc la întâlniri nici nu sunt atent la ce mi se zice. M-am dezobişnuit să mă gândesc la mine la a treia persoană pentru că mă scoate din minţi“, arată el. 

Macaulay Culkin FOTO Guliver/Getty Images
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările