Kanye West şi-a anunţat programul de candidat la alegerile prezidenţiale SUA: antiavort şi antivaccin

Kanye West şi-a anunţat programul de candidat la alegerile prezidenţiale SUA: antiavort şi antivaccin

Kanye West şi Donald Trump FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreţul Kanye West (43 de ani) a oferit mai multe detalii cu privire la programul de candidat la alegerile prezidenţiale SUA în noiembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Declarându-se împotriva avortului, sceptic cu privire la un vaccin împotriva Covid-19, rapperul dezvăluie că intenţionează să pună capăt brutalităţii poliţiei şi să reîntoarcă în şcoli „teama şi iubirea de Dumnezeu“, relatează The Guardian. 

Într-un interviu pentru Forbes, citat de hotnews.ro, el a anunţat că va candida cu un banner a unei petreceri aniversare, „pentru că atunci când câştigăm este ziua de naştere a fiecăruia“. 

Sloganul campaniei sale va fi o versiune mai săracă sau mai simplă decât versiunea fostului preşedinte Barack Obama „Da, putem“, respectiv cu mesajul „Da“. 
 
Consilierii campaniei lui West sunt soţia sa, starul TV Kim Kardashian-West, şi fondatorul Tesla, Elon Musk. Vorbind despre Musk, West a spus că „îl propun să fie şeful programului spaţial“.
 
Kanye West şi-a exprimat în trecut sprijinul pentru Trump şi a purtat şapca emblematică cu mesajul „Make America Great Again“, când l-a întâlnit pe preşedinte în Biroul Oval.
 
FOTO Guliver/Getty Images

În ceea ce priveşte dezvoltarea unui vaccin împotriva Covid-19, el a spus: „Atât de mulţi dintre copiii noştri sunt vaccinaţi şi paralizaţi. Aşa că atunci când ei spun că modul în care vom scăpa de Covid este cu un vaccin, sunt extrem de prudent. (...) Vor să pună un cip în noi, vor să ne facă tot felul de lucruri“.
 
Rapperul a mai spus că intenţionează să pună capăt brutalităţii poliţiei, dar a adăugat că „poliţiştii sunt tot oameni“. Kanye West a mai declarat că se opune pedepsei cu moartea şi este „pro-viaţă“ pentru că „urmează cuvântul Bibliei“. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările