Alex Dima, revoltat de atitudinea politicienilor: „Ei au distrus sistemul de sănătate. Suntem în această situaţie din cauza unor slugi, şpăgari, lacomi, hoţi“

Alex Dima, revoltat de atitudinea politicienilor: „Ei au distrus sistemul de sănătate. Suntem în această situaţie din cauza unor slugi, şpăgari, lacomi, hoţi“

Alex Dima FOTO Pro TV

Jurnalistul Alex Dima îi critică dur pe politicienii care au condus România, de-a lungul timpului, pentru faptul că au distrus sistemul de sănătate şi că, în loc să facă rost de echipamente pentru spitale, în plină pandemie de coronavirus, „se joacă de-a guvernarea“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jurnalistul Alex Dima, realizator al emisiunii „România, te iubesc“, de la Pro TV, îi blamează pe politicienii care au condus România pentru situaţia dezastruoasă în care se află spitalele din ţară, revelată cu brutalitate în plină epidemie de coronavirus.

„Un profund sentiment de furie. Asta simt. De câteva zile ţin legatura cu medici din spitale. Unii sunt speriaţi, sunt epuizati, nu au proceduri, echipamente de testare. Suntem în această situaţie din cauza unor îmbuibaţi, slugi, şpăgari, lacomi, hoţi, netrebnici şi nemernici! Îi vedem, îi ştim şi acceptăm de zeci de ani. Ei au distrus sistemul de sănătate. Opreşti, fluturi, dragneni, ponţi, meleşcani, băseşti, fireni, năstăseni, tăriceni, iohannesieni, orbani şi lista asta nu se mai termină. Pe toti îi ştim prea bine! Dar i-am lăsat să ne conducă. În spatele lor stau alţii cu aceleaşi metehne, stăpâni de locuri, instituţii şi sisteme. Până mai zilele trecute, în loc să facă rost de echipamente pentru spitale, se jucau de-a guvernarea şi moţiunea de cenzură, iar mai devreme, câţiva ani, s-au jucat cu justiţia. Totul pentru a-şi păstra posterioarele tăbăcite în jilţurile puterii şi pentru a nu intra la puşcărie. Ani la rand, am urlat mizeriile pe care le comit. Dar poporul i-a acceptat şi votat“, a scris Alex Dima pe contul său de Facebook. 

Jurnalistul a continuat prin a le atrage atenţia românilor că este timpul să nu mai accepte şi voteze politicieni corupţi şi să se implice activ în lupta împotriva corupţiei. 

„Nu ştiu cum vom scăpa de acest coronavirus, dar ştiu sigur că de viruşii care ne-au condus în toţi aceşti ani, care au pus stăpânire pe tot şi toate trebuie să scăpăm! Altfel, vom tot muri cu zile! Acum staţi în case, dar cînd vom scăpa, ieşiţi, implicaţi-vă, uniţi-vă, luptaţi pentru drepturile şi comunităţile voastre, candidaţi! Trebuie să îi schimbăm şi să ne schimbăm! Ca să scăpăm!“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: