Jennifer Lopez a împlinit 52 de ani. Scena pasională de pe iaht, prin care a confirmat relaţia cu Ben Affleck

Jennifer Lopez a împlinit 52 de ani. Scena pasională de pe iaht, prin care a confirmat relaţia cu Ben Affleck

Jennifer Lopez, 52 de ani. foto: Instagram

Cuplul "Bennifer" a confiscat toată atenţia presei în ultimele două luni. Ben Affleck şi Jennifer Lopez au oferit, din nou, imagini romantice, de data aceasta la aniversarea divei, care a împlinit 52 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

ennifer Lopez a împlinit 52 de ani sâmbătă, 24 iulie, iar aniversarea a găsit-o "topită" de dragoste, în braţele lui Ben Affleck (48 de ani), actorul cu care s-a împăcat, la 17 ani de la despărţirea din 2004. Din luna mai, de când s-au regăsit, imediat după separarea lui J.Lo de Alex Rodriguez, cei doi sunt parcă lipiţi unul de celălalt. 
 

Jennifer Lopez şi Ben Affleck, petrecere pe iaht

Sâmbătă, de ziua ei, diva a publicat pe contul său de Instagram o serie de fotografii, prin care vrea să demonstreze că vârsta este doar un număr. Are un tonus senzaţional, iar dragostea îi dă şi mai multă strălucire. Pozele sunt realizate pe iaht, iar la finalul seriei avem parte de o surpriză: prima poză prin care JLo confirmă reîmpăcarea cu Ben Affleck. Cei doi apar sărutându-se pasional.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările