Fiica Andrei, deliciul fanilor în mediul online: momentul în care Eva îl pune la punct pe Măruţă a strâns peste 100.000 de vizionări în câteva ore VIDEO

Fiica Andrei, deliciul fanilor în mediul online: momentul în care Eva îl pune la punct pe Măruţă a strâns peste 100.000 de vizionări în câteva ore VIDEO

Eva, fiica artistei Andra Măruţă, are cont de Youtube FOTO Facebook

La doar patru ani, Eva Măruţă este o mică vedetă a mediului virtual. Fiica prezentatorului TV Cătălin Măruţă (41 de ani) şi a cântăreţei Andra (33 de ani) face senzaţie cu clipurile video postate pe internet.La doar patru ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi are doar patru ani, Eva Măruţă stârneşte amuzamentul fanilor cu atitudinea şi replicile sale din clipurile video postate în mediul online. 
 
În unul din video-urile sale de pe contul ei de YouTube, micuţa îl pune la punct pe tatăl ei, aceştia aflându-se în maşină, pe drum spre casă. Printre altele, cei doi s-au contrazis, în timp ce Andra vorbea cu Eva la telefon, cu privire la un dovleac de Halloween. Ulterior, mica vedetă a prezentat fanilor costumul ei de Halloween. 
 
După alte discuţii, Măruţă îi spune Evei că o „domnişoară drăguţă i-a făcut cu mâna“, subliniind către fiica lui: „Să nu-i spui lui mami!“. Micuţa a reacţionat: „Ba da, îi spun!“, după care a cerut mai multe detalii despre respectiva femeie.  
 
La un moment dat, la maşina celor doi vine un poliţist şi, deşi nu a fost amendat, Măruţă a fost mustrat de fiica sa, care repeta încontinuu că o să îi spună mamei. „Dacă vrei să auzi, atunci ascultă-mă! Crezi că doar tu ai dreptate?!“, a spus Eva înainte de a începe să enumere ce o să îi spună Andrei. 
Măruţă a ripostat şi a întrebat-o: „Dar de ce trebuie să ştie mami tot ce facem noi?“. 
 
„Noi avem o familie. Nu avem secrete. Tu zici tot timpul «Hai, Eva, să nu spui la nimeni secretul ăsta, că doar ţie îţi iau bomboane»“, a spus micuţa.

Clipul video, denumit „Eva spune tot. «Noi avem o familie! Noi nu avem secrete!»“, a fost văzut de mai mult de 100.000 de oameni în doar câteva ore

Andra şi Cătălin Măruţă s-au căsătorit în 2008 şi au împreună doi copii: David (8 ani) şi Eva (4 ani).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: