Dan Negru, despre isteria creată de COVID-19: „Morţii de gripă clasică fac audienţe mai mici decât bolnavii-sănătoşi de coronavirus“

Dan Negru, despre isteria creată de COVID-19: „Morţii de gripă clasică fac audienţe mai mici decât bolnavii-sănătoşi de coronavirus“

Dan Negru a comentat pe seama isteriei create pe tema coronavirusului FOTO Antena 1

Prezentatorul TV Dan Negru a postat un text, în mediul online, în care face referire la isteria mondială creată de epidemia de coronavirus, care ar fi readus audienţa televiziunii clasice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dan Negru a scris un mesaj, pe contul său de Facebook, cu privire la isteria creată de coronavirus, epidemie despre care spune că a readus televiziunilor „audienţa uriaşă“ după ce Netflix prinsese teren în faţa televiziunii clasice, potrivit unor sondaje din Italia, Franţa, China, Anglia, Germania.
 
„După ce Netflixul şi online-ul au bubuit în ultimii ani televiziunea clasică, coronavirusul a readus audienţe uriaşe ecranelor de tv clasice din toată lumea. Aşa arată sondajele din Italia, Franţa, China, Anglia, Germania. Adică, ţările unde tv clasică scădea“, a scris Dan Negru pe Facebook.
 

„Coronavirus e şi un business media. Morţii de gripă clasică fac audienţe mai mici decat bolnavii-sănătoşi de coronavirus“, consideră prezentatorul TV 

Negru subliniază în textul său şi că deşi coronavirusul a devenit un business media, în România acest virus este de 10 ori mai slab, dar de „mii de ori mai promovat“ decât cel gripal, conform spuselor unui medic.
 
„În Italia ştirile şi-au triplat audienţa cu ajutorul coronavirusului şi în China numărul telespectatorilor a crescut cu până la 900 %. Coronavirus e şi un business media! În România, profesorul Streinu Cercel spunea ieri că virusul coronavirus e de 10 ori mai slab decât virusul gripal. Şi de mii de ori mai promovat. OMS a reamintit ieri că gripa normală face 60000 de morţi anual în Europa. Doar că morţii de gripă clasică fac audienţe mai mici decat bolnavii-sănătoşi de coronavirus“, a mai explicat vedeta Antena 1. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: