Cu vedeta la psiholog. Secretele întunecate ale celebrităţilor

Cu vedeta la psiholog. Secretele întunecate ale celebrităţilor

Terapeuţii vedetelor au auzit de toate. În spatele fotografiilor perfecte, se ascund secrete întunecate. Deşi par a avea vieţile perfecte, dincolo de paravanul celebrităţii, multe dintre vedete poartă cu ele greaua povară a problemelor personale. Gânduri suicidale, dependenţe şi abuzuri, infidelitate şi probleme din copilărie, toate sunt atât de comune acestei tagme care ni se pare de neatins.

Beyoncé & Jay-Z

Este cunoscut faptul că Beyoncé i-a tolerat lui Jay-Z o serie de infidelităţi, până au ajuns la terapie de cuplu. Pe scaunul psihologului, el şi-ar fi recunoscut păcatele şi ar fi acceptat drept pedeapsă devoalarea lor prin versurile unor melodii ce au ajuns hit-uri. „A fost o muncă foarte grea să mergem împreună la terapie, dar azi suntem într-un loc mult mai bun, ne e mult mai bine”, a declarat chiar cel vinovat, Jay-Z.

Nicole Kidman & Keith Urban

Droguri şi adulter, cam aşa arată trecutul destul de îndepărtat al cuplului Nicole Kidman & Keith Urban. Ei au plecat la drum cu stângul, căci imediat după ce şi-au jurat credinţă pe viaţă, solistul a fost internat la o clinică de dezintoxicare, în 2006.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: