FOTO Clepsidra şi Cârligul: ciudatul mariaj al actriţei Marilyn Monroe cu scriitorul Arthur Miller

FOTO Clepsidra şi Cârligul: ciudatul mariaj al actriţei Marilyn Monroe cu scriitorul Arthur Miller

Marilyn Monroe şi Arthur Miller, un cuplu atipic FOTO Profimedia

Este binecunoscut faptul că Marilyn Monroe a avut o viaţă zbuciumată şi relaţii cu numeroşi bărbaţi. Diva afost căsătorită de trei ori, iar cel mai lung mariaj a fost cel cu scriitorul Arthur Miller. În pofida faptului că nimeni nu le dădea nicio şansă, ei au fost căsătoriţi aproape cinci ani. Dar ce aveau în comun cea mai frumoasă femeie din lume şi dramaturgul „tocilar“?

Ştiri pe aceeaşi temă

Presa vremii a scris mult despre ei, i-a poreclit Clepsidra şi Cârligul şi nu a dat nicio şansă căsătoriei lor. Cuplul a fost unul ciudat, cel puţin la suprafaţă, pentru că cei doi parteneri erau firi total opuse.

Marilyn Monroe ar fi putut avea orice bărbat pe care şi-l dorea, dar l-a ales pe dramaturgul Arthur Miller. Ce aveau în comun o tânără vedetă de la Hollywood şi un scriitor cu 11 ani mai mare decât ea?

Citeşte aici cu ce replică ciudată a cucerit-o Miller pe Monroe, când s-au întâlnit prima oară, din ce motiv cutremurător s-a sfârşit mariajul lor şi vezi o galerie foto uimitoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările