Cele mai sexy actriţe trecute de 40 de ani din cinematografia americană

Cele mai sexy actriţe trecute de 40 de ani din cinematografia americană

Monica Bellucci arată mai bine ca niciodată chiar dacă are 49 de ani. FOTO: fanpop.com

Viaţa actriţelor de la Hollywood nu a fost şi nu este una uşoară deoarece la începutul carierei dificultatea constă în a fi remarcată, iar ulterior aceasta este reprezentată în încercarea de a menţinute un anumit statut dobândit cu greu.

Actriţele prezentate mai jos sunt femei de succes care au muncit din greu pentru a ajunge celebrităţi în lumea cinematografiei americane.

1.Catherine Zeta-Jones

FOTO: listphobia.com

Catherine Zeta-Jones este născută pe 25 septembrie 1969 în Swansea, Ţara Galilor. Cel mai cunoscut film în care a jucat a fost „Masca lui Zorro” în care l-a avut partenerul pe Antonio Banderas.

2.Salma Hayek

FOTO: healthyceleb.com

Salma Hayek s-a născut pe 2 septembrie 1966 în Coatzacoalcos, Mexic. Actriţa a fost considerată întotdeauna una din femeile fatale de Hollywood, cu toate că Salma Hayek nu este persoana prea înaltă.

3.Sandra Bullock

FOTO: listphobia.com

Sandra Bullock s-a născut în 1964 într-o suburbie într-o zonă precară a Washington. Frumoasa actriţă a jucat în multe filme de la Hollywood, talentul său fiind recunoscut prin numeroase premii.

4.Jennifer Aniston

FOTO: listphobia.com

Jennifer Aniston este născută pe 11 februarie 1969 în California. Actriţa a devenit cunoscută în urma rolului său din serialul „Friends”.

5.Jennifer Lopez

FOTO: listphobia.com

Născută pe 24 iulie 1969 în New York, Jennifer Lopez este una din cele mai sexy femei din Statele Unite. Jennifer Lopez este recunoscută pentru cariera sa cântăreaţă, dar şi pentru rolurile jucate în filme.

6.Nicole Kidman

FOTO: listphobia.com

Nicole Kidman s-a născut pe 20 iunie 1967 în Honolulu, Hawai, Statele Unite ale Americii, fiind în continuare una din cele mai populare actriţe de la Hollywood.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările