Brooke Shields: cum arată în costum de baie la 54 de ani. Actriţa a avut o viaţă plină de încercări

Brooke Shields: cum arată în costum de baie la 54 de ani. Actriţa a avut o viaţă plină de încercări

Brooke Shields

Avea doar 14 ani când filma pentru Laguna Albastră şi uimea cu frumuseţea ei. Astăzi, la 54 de ani, Brooke  are chipul acoperit de riduri, dar la corp nu a suferit mari modificări.


Actriţa a fost căsătorită cu tenismenul Andre Agassi, dar relaţia aprinsă dintre ei a făcut la vremea respectivă deliciul presei. Shields a povestit despre momentele dese de gelozie pe care le avea sportivul. După ce a vizionat o scenă romantică în care protagonişti erau Matt LeBlanc şi sotia sa, Agassi i-a spus că „l-a făcut să pară un prost” şi şi-a distrus toate trofeele câştigate la tenis. Au divorţat în 1999, iar actriţa s-a recăsătorit în 2001 cu Chris Henchy.

Brooke a suferit de o formă gravă de depresie în 2003, după naşterea celei de a doua fiice, Rowan. Actriţa avea viziuni în care îi facea rău bebeluşului şi s-a gândit atunci la sinucidere. "Îmi simţeam picioarele tot mai slăbite. Am plâns toată ziua şi am crezut că am făcut cea mai gravă greşeală din viaţa mea’’, mărturisea Shields.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: