Actriţă cunoscută pentru rolul din filmul „Ţinutul din mijlocul verii“, găsită moartă la 32 de ani

Actriţă cunoscută pentru rolul din filmul „Ţinutul din mijlocul verii“, găsită moartă la 32 de ani

Misty Upham, cunoscută pentru rolurile din „Frozen River, „Django Unchained“ şi „August: Osage County“, a fost dată dispărută de către familie pe data de 6 octombrie FOTO GettyImages/Gulliver

Misty Upham (32 de ani), actriţă cunoscută pentru rolul din filmul „August: Osage County/Ţinutul din mijlocul verii“, a fost găsită moartă într-o suburbie din oraşul Seattle. Cauza morţii este încă neclară, deşi, cu puţin timp înainte de dispariţei, tatăl acesteia avertiza că este pasibilă de suicid.

Poliţiştii americani au confirmat moartea actriţei Misty Upham după ce cadravrul unei femei care avea caracteristicile acesteia a fost descoperit, joi, în suburbiile oraşului Seattle. Aceasta a fost găsită moartă într-o suburbie a oraşului Seattle, într-o zonă împădurită. Iniţial, poliţiştii nu au fost convinşi că ar putea fi actriţa, deşi lângă trupul neînsufleţit a fost descoperită o geantă în care se aflau actele de identificare ale acesteia. Cauza morţii actriţei nu a fost încă identificată, scrie „Variety“.

Tracy Rector, regizor şi vechi prieten al actriţei, a spus că unchiul vedetei a organizat, în lipsa unei reacţii a autorităţilor, echipe de căutare. găsind-o după trei zile. Charles Upham, tatăl actriţei, a fost cel care a confirmat autorităţilor identitatea trupului descoperit. „Vrem doar să clarificăm faptul că poliţia din Auburn nu a făcut niciun efort pentru găsirea ei. Prieteni şi membri ai familiei au condus echipele de căutare şi de salvare, găsind-o pe Misty“, a declarat familia acesteia. Pe de altă parte, Departamentul de Poliţie din Auburn a scris pe pagina de Facebook că după o căutare de cinci ore cu o echipă de zece persoane trupul a fost recuperat.

Misty Upham, cunoscută pentru rolurile din „Frozen River, „Django Unchained“ şi „August: Osage County“, a fost dată dispărută de către familie pe data de 6 octombrie, la o zi după ce a fost declarată capabilă de suicid. Tatăl său a declarat că Upham a încetat să nu îşi mai ia medicamentele contra anxietăţii şi a tulburării bipolare. Actriţa se mutate în Seattle pentru a-şi îngriji tatăl care se afla în faza de recuperare în urma unui accident vascular cerebral. Charles Upham a declarat că fiica sa nu ar fi în stare să se sinucidă, mărturisind la momentul dispariţiei că „a plecat de acasă pentru o perioadă mai lungă“. „Nu crede în sinucidere, vede acest gest ca pe un păcat şi nu ar face asta niciodată“, spunea acesta.

În schimb, şeful Poliţiei din Auburn, Steve Stocker, a spus că Misty Upham a fost văzută ultima dată pe 5 octombrie, în timp ce pleca, pe jos, dintr-un apartament de lângă Auburn, la 30 de kilometri sud de Seattle. Poliţia a primit mai multe telefoane, în trecut, referitor la încercări de suicid în apartamentul din care a fost văzută plecând actriţa.

În filmul „August: Osage County“, Upham a jucat rolul menajerei Johnna Monevata, lucrând alături de Meryl Streep şi Julia Roberts. Întreaga distribuţie a filmului a fost nominalizată la premiile SAG 2014. Experienţa alături de Streep şi Robert a însemant pentru ea un vis devenit realitate, după cum mărturisea pentru revista „Variety“. „Niciodată în viaţa mea nu am crezut că o voi auzi pe Julia Roberts cum mă strigă pe nume“, declara Misty Upham.

La câteva ore după ce veste morţii actriţei a început să circule prin intermediul televiziunilor americane, pe reţelele sociale au apărut mai multe mesaje de susţinere, inclusiv din partea lui Meryl Streep, care a lucrat cu Misty Upham pe platourile de filmare ale filmului „August: Osage County“. „Sunt atât de tristă să aud această veste, toate gândurile noastre se îndreaptă spre familie şi spre spiritul ei“, a scris Streep.

Misty Upham a fost nominalizată pentru un premiu Independent Spirit pentru rolul secundar din drama „Râul îngheţat/ Frozen River“, din 2008. Misty Upham s-a născut pe 6 iulie 1982 şi a jucat, printre altele, în filmele „La marginea Americii/Edge of America“ (2003), „Păstrătorul de vise/DreamKeeper“ (2003), „Data morţii/Expiration Date“ (2006), „Râul îngheţat/Frozen River“ (2008) şi „Ţinutul din mijlocul verii/August: Osage County“ (2013), arată Mediafax.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: