Testare gratuită a nivelului de pregătire pentru elevii din clasele terminale

Testare gratuită a nivelului de pregătire pentru elevii din clasele terminale

Elevii îşi pot testa şi îmbunătăţi nivelul de pregătire prin înscrierea pe platforme digitale

În contextul suspendării cursurilor şcolare şi menţinerii examenelor de absolvire pentru elevii claselor terminale, printr-o iniţiativă privată a fost lansată o platformă gratuită de testare a nivelului de pregătire.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asociaţia Dedeman a iniţiat prin intermediul platformei Brio.ro, Programul naţional de pretestare gratuită şi nelimitată pentru elevii claselor a VIII-a şi a XII-a, care pune la dispoziţia celor înscrişi atât testarea, cât şi evaluarea cunoştinţelor la materiile de bază, potrivit unui comunicat. 
 
Colaborarea sub numele "Examene cu Brio" sprijină astfel atât elevii, cât şi profesorii de matematică şi de limba română, nevoiţi în acest an de răscruce să apeleze la instrumente complementare şcolii tradiţionale, pentru a susţine pregătirea în scopul examenelor.
 
Înscrierea se realizează simplu, prin accesarea adresei online brio.ro/examenecubrio, care va fi disponibilă nelimitat, pe întreaga perioadă a calendarului de examene şcolare 2020, inclusiv în a doua sesiune de examinare.
 
Brio® este avizat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, Sistemul de Testare Brio® fiind un produs ştiinţific conceput pe baza programei şcolare din România, conceptualizat de o echipă de profesori şi experţi internaţionali în testare şi psihometrie, conduşi de Dragoş Iliescu, Chief Scientist şi fondator Brio®, doctor în psihologie, profesor universitar în cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti. Testele la Matematică sunt autorizate de Gazeta Matematică. 
 
„Mai este foarte puţin timp până la susţinerea examenelor de Evaluare Naţională şi Bac, astfel că recomandăm elevilor să se testeze cât mai repede cu BRIO pentru a vedea care sunt subiectele de materie pe care nu le stăpânesc încă, şi să se concentreze pe învăţarea lor, pentru a-şi creşte şansele la o notă bună. Primul test Brio îi va spune unui elev care este nivelul său actual, punctele tari şi punctele slabe, dar şi unde ar trebui să mai lucreze pentru a îndrepta lacunele identificate. La matematică, testele cuprind peste 20.000 de probleme care acoperă programa şcolară, fără ca întrebările să se repete, chiar dacă un elev doreşte să dea de zece ori acelaşi test. Testaţi-vă, ca să aflaţi unde trebuie să mai învăţaţi! Testaţi-vă, fiindcă este un test digital la îndemână, pe care îl puteţi da singuri şi apoi discuta cu părinţii voştri sau profesorii despre cum să vă îmbunătăţiţi şansele de trecere cu brio a examenelor!", recomandă profesorul Dragoş Iliescu.  
 
Programul este nelimitat cu privire la numărul de elevi înscrişi. Fiecare elev înscris primeşte acces gratuit la 4 teste de Matematică şi 4 teste de Limba Română pentru Evaluare Naţională şi Bacalaureat 2020 — şi poate primi acces la un număr nelimitat de testări cu condiţia oferirii de recomandări directe pentru noi înscrieri, conform Regulamentului Oficial al Programului Examene cu Brio, ce se desfăşoară în perioada 08.05 – 30.08.2020
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: