Bacalaureat 2020. Baremul subiectelor la Matematică DOCUMENT

Bacalaureat 2020. Baremul subiectelor la Matematică DOCUMENT

Bacalaureat 2020 FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Examenul la Matematică a fost susţinut de absolvenţii claselor de liceu cu profil real, de cei din liceele tehnologice, de tinerii de la profilul militar, precum şi de către cei cu specializarea învăţători-educatoare. La profilul Matematică-Informatică subiectele din acest an de la Bacalaureat au fost revoltător de simple şi foarte asemănătoare cu modelele de antrenament, susţine un dascăl de la Colegiul Mihai Viteazul din Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Profesorul de matematică Daniel Petrinceanu, cadru didactic la Colegiul Naţional ”Mihai Viteazul” din Bucureşti, un liceu de top, a comentat pentru ”Adevărul” subiectele primite de elevi la cele două profile: cel de matematică-informatică şi cel de ştiinţele naturii. 
 
În opinia dascălului, la profilul matematică-informatică subiectele au fost revoltător de simple şi foarte asemănătoare cu modelele de antrenament. ”Subiecte puerile, acesta este cuvântul potrivit. Cu puţin efort şi un elev de clasa a VIII-a putea să ia Bacalaureatul. Foarte mulţi elevi vor lua note de 10. Umblăm după voturi Nu se poate aşa ceva!” a apreciat cadrul didactic. 
 
”Unui copil dacă-i dai puţin, va învăţa 60-70% din puţin, dacă-i dai mult, învaţă 60-70% din mult”, consideră profesorul de matematică. 
 
 
Baremul pentru profilul Mate-Info
 

 
Baremul pentru profilul Ştiinţele Naturii
 
 

E c Matematica M St-nat 2020 Bar 06 LRO by Laurentiu Sirbu on Scribd

 
Baremul pentru profilul Tehnologic

E c Matematica M Tehnologic 2020 Bar 06 LRO by Laurentiu Sirbu on Scribd

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: