Tarom şi Transgaz vor fi investigate. Consiliul Concurenţei analizează licitaţii trucate

Tarom şi Transgaz vor fi investigate. Consiliul Concurenţei analizează licitaţii trucate

Bogdan Chiriţoiu a anunţat că Tarom şi Transgaz sunt investigate FOTO Eduard Enea

Tarom şi Transgaz vor fi vizate de o investigaţie a Consiliului Concurenţei, pentru complicitate la trucarea licitaţiilor, a anunţat marţi preşedintele instituţiei, Bogdan Chiriţoiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit datelor prezentate marţi de Consiliul Concurenţei, în 2019, a existat o preocupare pentru licitaţiile trucate, investigaţii care vor continua şi în acest an.

„Sancţionăm şi ţinta trucării licitaţiilor. Sunt vizate Tarom şi Transgaz, le investigăm implicarea în calitate de companii-ţintă. Preocuparea noastră pentru licitaţii a fost şi în 2019 şi va continua să fie o preocupare. O notă de atenţionare este pentru companiile de stat care, uneori, sunt victime complice la aceste comportamente. Practica noastră nouă este să sancţionăm şi companiile care sunt ţinta trucării licitaţiilor care, prin personalul lor, sunt implicate în aceste comportamente. Cazul mai vechi este Electrica, iar anul acesta avem cazurile Transgaz şi Tarom”, a menţionat Chiriţoiu, potrivit Agerpres.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: