Raiffeisen Bank deschide gratuit conturi curente pentru refugiaţii ucraineni

Raiffeisen Bank deschide gratuit conturi curente pentru refugiaţii ucraineni

Foto: Arhivă Adevărul

Raiffeisen Bank sprijină cetăţenii ucraineni refugiaţi în România, nevoiţi să-şi părăsească casele din cauza situaţiei grele din Ucraina, prin acces la servicii bancare esenţiale, fără costuri, pentru cardurile lor emise în Ucraina cum sunt: efectuarea de plăţi la POS-urile băncii, retrageri de numerar de la ATM/ MFM-urile băncii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totodată, banca oferă posibilitatea deschiderii unui cont curent cu card de debit ataşat, în lei, emis pe loc, în orice agenţie a băncii, pe baza paşaportului sau a actului de identitate ucrainean, valide.  
 
„Pentru persoanele refugiate din Ucraina facem toate eforturile să aibă acces la banii lor şi să facă plăţi în siguranţă şi fără costuri. De aceea le oferim gratuit cont curent cu card de debit ataşat, în lei, emis pe loc, cu ajutorul căruia pot face retrageri de numerar gratuite, atât pe teritoriul României, cât şi în Uniunea Europeană. De asemenea, retragerile şi plăţile făcute cu carduri emise în Ucraina la ATM/ MFM-urile şi POS-urile noastre sunt cu costuri zero." a spus Vladimir Kalinov, vicepreşedinte Retail la Raiffeisen Bank România.   
   
Raiffeisen Bank are peste 2,22 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Banca are peste 4.600 de angajaţi, 300 de agenţii în toată ţara, 1100 ATM-uri, 450 maşini multifuncţionale (MFM-uri) şi o reţea de peste 25.600 POS-uri.   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările