Orban, despre majorarea doar cu 20% a pensiilor: Este o minciună gogonată

Orban, despre majorarea doar cu 20% a pensiilor: Este o minciună gogonată

FOTO Inquam Photos/George Călin

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat că pensiile şi alocaţiile vor fi majorate, iar o posibilă creştere cu doar 14 sau 20 de procente este „o minciună gogonată”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat dacă este adevărat că se pregăteşte o majorare a pensiilor doar cu 14 sau 20%, Ludovic Orban a spus că acest lucru este „o minciună gogonată“.
 
„Vom creşte pensiile şi vom creşte alocaţiile", a spus Ludovic Orban, marţi seară.
 
Amintim că vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni, că în bugetul pe 2020 sunt prevăzuţi bani pentru majorarea pensiilor.
 
„În momentul de faţă, în bugetul pe anul 2020 sunt bani prevăzuţi pentru majorarea pensiilor. Politica de majorare a pensiilor trebuie să fie una predictibilă. Aplicăm legea în vigoare.
 
PSD a folosit ca momeală electorală majorarea punctului de pensie. Pe noi ne interesează ajungerea la o echitate în sistemul de pensii astfel încât (...) să nu se mai ajungă la discrepanţe jignitoare, să existe o reducere a acestor diferenţe şi să ajungem la recalcularea pensiilor pe bază de contributivitate“, a declarat Raluca Turcan, luni seară, la TVR 1.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările