Librărie în mijlocul Mega Image. Cum se reinventează Cărtureşti

Librărie în mijlocul Mega Image. Cum se reinventează Cărtureşti

Raftul cu cărţi de la Cărtureşti poate fi găsit în Mega Image Băneasa

Cărtureşti a semnat un parteneriat cu lanţul de supermarketuri Mega Image, prin care cărţile retailerului de carte vor fi găsite la raft, printre alimente şi alte produse.

Ştiri pe aceeaşi temă

Începând de marţi, 28 aprilie, în Mega Image Concept Store Băneasa clienţii pot găsi un raft de cărţi selectate de Cărtureşti.

Standul Cărtureşti reuneşte aproape 300 de titluri din domenii precum ficţiune, psihologie, business, dezvoltare personală, filosofie, ştiinţă, hobby sau carte pentru copii şi adolescenţi, iar pentru siguranţa cititorilor, toate cărţile de la raft sunt ţiplate.

„Şi acum, ca şi înainte de pandemia Covid-19, Cărtureşti merge unde este nevoie de el. Prin proiectele noastre am încercat întotdeauna să fim acolo unde sunt şi cititorii noştri: în librării stradale şi în centre comerciale, în capitală şi în cât mai multe oraşe din ţară, în centrul istoric, dar şi în Piaţa Obor. Ne bucurăm de colaborarea cu Mega Image, care ne permite să îi surprindem şi să le facem ziua mai frumoasă celor care ies la cumpărături în perioada aceasta. Credem că hrana pentru minte este la fel de importantă ca cea pentru trup, aşa că imaginea unui coş zilnic de cumpărături în care cărţile stau alături de pâine, lapte, fructe şi legume nu poate decât să ne bucure şi să ne dea speranţă pentru o supravieţuire a comerţului cu carte într-o perioadă dificilă pentru întreaga industrie din jurul ei. Cartea ar trebui să fie printre produsele de bază şi sperăm să convingem cât mai multă lume de asta”, susţine Ana Niculescu, Manager Comunicare Cărtureşti.

Reţeaua Cărtureşti a închis la jumătatea lunii martie toate cele 40 de librării din Bucureşti şi din ţară pe fondul scăderii drastice a vânzărilor în contextul Covid-19 şi al închiderii de malluri unde acestea erau amplasate. Compania a rămas doar cu operaţiunile online.

Pe de altă parte, toate cele aproape 800 de magazine de tip supermarket şi proximitate modernă ale Mega Image sunt încă deschise.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările