Gigi Becali, supărat că băncile nu vor să-i mai ţină milioanele de euro în cont

Gigi Becali, supărat că băncile nu vor să-i mai ţină milioanele de euro în cont

Gigi Becali Foto arhiva Adevărul

Din cauza anchetelor DNA, Gigi Becali trebuie să-şi mute toţi banii pe care îi are la una dintre cele mai cunoscute bănci din România, milionarul fiind extrem de supărat pentru că toate celelalte bănci la care a apelat au refuzat să-i deschidă un cont.

Gigi Becali a fost înştiinţat de Raiffeisen Bank că în termen de 60 de zile trebuie să-şi mute banii la altă bancă. "M-au chemat la banca si mi-au zis: domnule Becali, relaţia noastră trebuie să se oprească. În 60 de zile să îmi mut banii. De ce? Pentru că aşa e politica băncii. Procurorul de la DNA vrea să ştie toate tranzacţiile mele", a spus Becali la România TV.
 
Gigi Becali e supărat după ce DNA i-au deschis un nou dosar, de data asta pentru spălare de bani. Acesta face acuzaţii grave şi spune că este şantajat, că se simte hărţuit de procurorii anticorupţie, după ce a fost înştiinţat de către banca unde îşi tine economiile, că trebuie să îşi mute banii.
 
În tot acest scandal, Gigi Becali susţine că banii obţinuţi din despăgubire i-a făcut cadou statului român, bisericilor, spitalelor şi oamenilor nevoiaşi.
 
"Nepotul meu a obţinut despăgubiri de 100 de milioane de euro. Pentru 45 de milioane l-am chemat la puşcărie şi i-am zis: Vali, avem destui bani. Ăştia 45 de milioane te duci şi renunţi la ei, la ANRP. Deci am făcut cadou statului român 45 de milioane de euro. Iar ceilalţi 60 de milioane toţi s-au dus pe donaţii la biserici şi la spitale, nu mi-a transferat mie", a mai spus Becali la România TV.
 
În acest dosar, DNA anchetează o afacere imobiliară în urmă căreia Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor a plătit 66 de milioane de euro.
 
Surse citate de economica.net susţin că ar fi vorba despre Raiffeisen, instituţie de credit ai cărei reprezentanţi au arătat că nu pot furniza astfel de informaţii, având în vedere restricţiile privind secretul bancar.
 
În cazul lui Gigi Becali, situaţia ar putea fi, însă, mai complicată, deoarece, aşa cum  a afirmat chiar patronul FCSB, nici o altă bancă nu acceptă să îi deschidă un cont de depozit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: