Ce avere are Lucian Bode. Ministrul Transporturilor are două autoturisme

Ce avere are Lucian Bode. Ministrul Transporturilor are două autoturisme

Lucian Bode deţine împreună cu soţia o casă şi un apartament FOTO gov.ro

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, deţine două locuinţe şi două apartamente, potrivit declaraţiei de avere, publicată pe site-ul Guvernului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Declaraţia de avere publicată de Lucian Bode arată că el deţine împreună cu soţia o casă de locuit, construcţie în regie proprie, dobândită în anul 2009. De asemenea mai deţine un apartament achiziţionat împreună cu soţia în 2019, prin credit ipotecar. La cele două proprietăţi, ministrul are o cotă parte de 1/2.

De asemenea, pe numele ministrului figurează două autoturisme mărcile Mercedes Benz şi Volvo, an de fabricaţie 2009 şi, respectiv, 2012.

Lucian Bode nu are conturi şi depozite la bănci. În schimb, el a contractat trei împrumuturi, două ipotecare şi unul de nevoi personale - contractate în 2012 şi, respectiv 2019. Împrumuturile au valorile de 32.504 euro, 255.100 lei şi, respectiv, 42.365 de lei. De asemenea, şeful de la Transporturi figurează cu un overdraft în valoare de 20.000 de lei.

Veniturile încasate de Lucian Bode se ridică la 129.372 lei, sursa fiind indemnizaţia de deputat de la Camera Deputaţilor. De asemenea, soţia sa încasează un venit de 52.841 lei, fiind educatoare la o grădiniţă. La aceste sume se adaugă alocaţiile de câte 1.008 lei/an ale celor doi copii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările