Black Friday pentru maşinile electrice în sistemul car-sharing. Preţurile pornesc de la 1 leu

Black Friday pentru maşinile electrice în sistemul car-sharing. Preţurile pornesc de la 1 leu

Startup-ul care a adus în România serviciul de e-car sharing a anunţat miercuri lansarea campaniei de Black Friday, prin care automobilele electrice vor putea fi închiriate în sistem car-sharing, la preţuri promoţionale, pornind de la 1 leu.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Pentru noiembrie, automobilele din flota SPARK vor putea fi închiriate la preţuri promoţionale. Astfel, costul pentru cel mai nou model intrat, BMW i3, dar şi pentru Nissan Leaf, este de 1 leu / minut şi 240 lei pentru o închiriere cu durata de 24 de ore. 
 
Dacă utilizatorii optează pentru modelul Renault Zoe, atunci cursele au costul de 0,7 lei / minut şi 168 lei pentru 24 de ore”, a infoprmat Spark. 
 
Modul de utilizare este extrem de simplu. Utilizatorii trebuie să instaleze aplicaţia „SPARK - Your Electric Drive” din magazinul potrivit telefonului lor: Android sau iPhone. Urmează paşii de configurare ce presupun şi introducerea unui card activ de plăţi, şi, implicit, mai au nevoie de un permis de conducere valabil. Totodată, este obligatoriu să aibă cel puţin un an de experienţă în calitate de şoferi.
 
SPARK, startup-ul care a adus în România serviciul de e-car sharing, anunţă introducerea în flota de maşini a modelului BMW i3. Până la finalul anului va ajunge la 100 de automobile electrice disponibile pentru utilizatori, din flotă făcând parte Renault ZOE şi Nissan Leaf. 
 
În prezent, SPARK are aproximativ 13.500 de utilizatori, număr de instalări la care a ajuns din iulie şi până în prezent, iar în platformă sunt înregistrate conturi noi constant.  
 
Pentru o experienţă cât mai plăcută, SPARK perfecţionează în mod continuu serviciul oferit clienţilor săi. Recent a fost lansată o actualizare pentru aplicaţie prin intermediul căreia cei interesaţi pot vedea maşinile disponibile fără să aibă cont SPARK, devenind disponibilă şi varianta de social login cu contul de Facebook sau Google. Printre noutăţi se află şi opţiunea de radar care ajută utilizatorii să localizeze cea mai apropiată maşină şi, datorită hărţii, aceştia primesc indicaţii cum să ajungă până la autoturismul din preajmă pe jos.  
 
Raza unde maşinile pot fi lăsate este de asemenea extinsă, acoperind în prezent a cele mai importante zone din Bucureşti: Pipera, Aviaţiei, Tei, Grozăveşti, Pajura, Crângaşi, Militari, Drumul Taberei, Văcăreşti, Berceni, Dristor, Pantelimon, Titan, Colentina, zona centrală şi semi-centrală.
 
„Planurile SPARK constau în extinderea flotei de maşini la un număr cât mai mare, astfel încât să fim cât mai accesibili pentru utilizatori. În egală măsură, perfecţionăm serviciul şi ne adaptăm în funcţie de nevoile pe care le au utilizatorii noştri. Ne dorim să fim un serviciu de e-car sharing accesibil, la îndemână pentru orice şofer. Din grijă faţă de mediu ne orientăm spre cele mai bune modele de maşini electrice din piaţă. De aceea, am inclus acum şi modelul BMW i3, o maşină performantă, cu rezultate excelente în teren”, a declarat Iordan Tonchev, Director General, SPARK Car Sharing.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: