Bilete ieftine la Tarom de Valentine’s Day. Ce oferte lansează operatorul

Bilete ieftine la Tarom de Valentine’s Day. Ce
oferte lansează operatorul

Compania naţională Tarom lansează o serie de oferte de Valentine’s Day, oferind reduceri la biletele de avion către destinaţii precum Atena, Istanbul şi Roma.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui anunţ al companiei, preţurile scad la 99 euro, cu toate taxele incluse, pentru zboruri dus întors către Roma, Atena sau Istanbul.

Cu 119 euro, cu toate taxele incluse, pot fi cumpărate bilete dus-întors între Bucureşti şi Budapesta, Sofia, Praga, Belgrad, Chişinău, Munchen, Frankfurt şi Tel Aviv.

De asemenea, compania oferă bilete de la 139 euro, cu toate taxele incluse, pentru zboruri dus-întors între Bucureşti şi Amman, Beirut, Stockholm, Barcelona, Londra, Nisa şi Madrid.

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate în perioada 12 – 15 februarie 2019, pentru călătorii efectuate în perioada 1 – 31 martie 2019. Perioada minimă de şedere la destinaţie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică. Perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile.

Oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane TAROM.

Rezervarea şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul TAROM pentru care a fost bifată opţiunea de plată în agenţie în termen de maxim 48 de ore.

Nu sunt permise reduceri.                                                                                                   

Modificarea datelor de călătorie poate fi făcută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 euro/echivalentul monedei de plata.

Rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă.

Locurile la această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zboruri TAROM selecţionate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: