Febra „aurului digital“ atrage investitorii. Bitcoin România: Criptomonedele vor ieşi mai puternice din criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhiva Adevărul
Foto arhiva Adevărul

Criptomonedele au devenit interesante şi pentru piaţa din România şi se pare că tot mai mulţi români aleg să facă această investiţie, scrie Mediafax, dând exemplul unui tânăr de 26 de ani care a investit deja 6.000 de euro în monedele virtuale.

„Sunt însoţitor de zbor pe avion la o companie destul de prestigioasă şi investesc în criptomonede de ceva vreme. Sunt unul dintre micii investitori, am investit aproximativ 6000 de euro în criptomonede. Prima oară am investit acum 2 ani de zile. Îmi ţin criptomonedele ca pe o investiţie de backup. Criptomonedele au ceva special, au ceva special şi cred că este o direcţie la care ne îndreptăm cu toţii”, a declarat tânărul pentru Mediafax.

„Criptomonedele vor ieşi mai puternice, deja se simte chestia asta. Bitcoin-ul ar putea fi un fel de aur digital. Avem aproximativ 150.000 de clienţi. Valoarea unui Bitcoin la momentul acestei discuţii este foarte aproape de 8000 de dolari. Poţi să-ţi cumperi bilete de avion, vacanţe. Oamenii se îndreaptă spre refugii, monede de refugii.

Cred eu că Bitcoin-ul este o investiţie foarte foarte bună de refugiu. Fiind o monedă limitată adică fiind doar maxim 21 de milioane bitcoini care vor apărea pe piaţă, valoarea acestuia va creşte foarte mult” spune George Rotariu, CEO Bitcoin România.

Bitcoin este prima criptomonedă, dezvoltată de către Satoshi Nakamato, în anul 2009 şi a fost gândită precum o alternativă la pieţele de capital.    

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite