Un nou broker s-a lansat pe piaţa de capital din România

Un nou broker s-a lansat pe piaţa de capital din România

Mihaela Bîciu este CEO al noii firme de brokeraj

Un nou broker s-a lansat pe piaţa de capital din România, în urma unei investiţii efectuate de D Craig Holding, controlat de fondatorul grupului Superbet.

Mihaela Bîciu, cel mai longeviv director general de pe piaţa românească de capital a decis să parieze din 2022 pe o investiţie greenfield în domeniul în care s-a consacrat, alături de antreprenorul Sacha Dragic. Investiţia vizează crearea şi dezvoltarea unui nou broker pe piaţa de capital  din România şi va fi asigurată de vehiculul de investiţii D Craig Holding, controlat de fondatorul grupului Superbet.
 
Bîciu va asigura poziţia de CEO al noii firme de brokeraj, iar decizia sa vine după aproape 20 de ani în care a fost preşedinte şi CEO al Tradeville. În primă fază, obiectivul este de a pune bazele unui jucător solid, care ulterior să devină lider al pieţei de profil locale.
 
“Sunt pasionată să construiesc proiecte cu sens, parteneriate pe termen lung, echipe solide. Prin parteneriatul cu Sacha, pot face acest lucru într-un domeniu pe care îl cunosc bine de peste 20 de ani şi în care am avut realizări notabile. Cred în potenţialul pieţei de capital din România şi mai cred că succesul într-un business vine din mulţumirea clienţilor, care, la rându-i, este posibilă prin mulţumirea membrilor echipei, uniţi prin obiective şi valori de business”, a declarat Mihaela Bîciu.
 
Atuurile noului jucător de pe piaţa de capital vor fi comisioanele competitive, soluţiile tehnice de trading complexe, dar facil de utilizat, schemele de pricing, care să acopere atât traderi profesionişti, dar şi pe cei novici. În acest moment, noul proiect este în faza de recrutare pentru poziţiile cheie a unor experţi, în măsura în care soluţiile tehnice oferite vor fi critice. Totodată, prioritare sunt dezvoltarea şi calibrarea noii platforme de trading

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările