Top 3 cele mai cumpărate produse cosmetice vara

Top 3 cele mai cumpărate produse cosmetice vara

Valoarea medie a unei comenzi plasate pe timpul verii este de 400 de lei (TVA inclusă), printre produsele achiziţionate cel mai des numărându-se, pe lângă cosmetice, şi produse de igienă orală şi cele de curăţenie pentru uz casnic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deodorantele, gelurile de duş şi şampoanele sunt produsele cele mai cumpărate de români pe timpul verii, potrivit unei analize ImportDirect.ro, retailer online de tip hard discount şi unul dintre cei mai mari importatori direcţi de produse originale de calitate şi la preţ mic din România. Alături de aceste cosmetice, sunt achiziţionate mai des în această perioadă produsele din categoria igienă orală, cele de curăţenie pentru uz casnic şi scutecele.
 
Valoarea medie a unei comenzi plasate pe timpul verii de clienţii finali în magazinul online ImportDirect.ro este de 400 de lei (TVA inclusă). La nivelul unui an, comanda medie a unui client B2C pe ImportDirect.ro are valoarea de 300 de lei (TVA inclusă).
 
În comenzile plasate pe timpul verii, clienţii includ frecvent împreună produse cosmetice ce se regăsesc în kit-ul standard de îngrijire estivală, precum: loţiune demachiantă, loţiune tonică, creme de faţă de zi şi de noapte (produse pentru ten),  gel de duş, loţiuni de corp şi de plajă (pentru corp), şampon, balsam şi ulei de păr. Produsul vedetă al acestei veri a fost un şampon pentru păr vopsit, L’Oréal Paris Elseve Color-Vive, de 250 de ml., la preţul de 6,6 lei fără TVA. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările