Spălătoriile de covoare - un business de succes?

Spălătoriile de covoare - un business de succes?

Societatea actuală impune un ritm alert şi este din ce în ce mai puţin timp pentru o curăţenie ca la carte. În cele mai multe cazuri, zilele de serviciu se întind până în apropierea sărbătorilor şi atunci este timp doar pentru lucruri şi activităţi restrânse, minim necesare pentru întreţinerea locuinţei.

Producătorii de covoare prezintă recomandarea unei curăţări frecvente a acestora, pentru a creşte perioada de viaţă a ţesăturilor, dar şi pentru aspectele ce ţin de sănătate. Simpla aspirare a covoarelor nu este suficientă, deoarece praful şi acarienii nu sunt în totalitate înlăturaţi. Astfel, în timp s-au deschis o serie de centre care promit o curăţare optimă a covoarelor. Dintre acestea, nu toate cunosc succesul pe această nişă, iar unul dintre principalele motive constă în metodele şi aparatele utilizate.

La polul opus, spalătoria Waldmaster a devenit un business de succes datorită metodelor de curăţare eficiente, utilizând cu precădere o gamă diversă a tehnologiei nemţeşti. Pentru locuitorii capitalei este un punct de reper, deoarece este o spalatorie covoare Bucuresti.  

Câteva date despre această afacere de succes

Cei de la Waldmaster folosesc produse de calitate germană ce garantează eliminarea murdăriei din ţesături, dar şi a petelor. Procesul de curăţare include 6 etape standard ce sunt rezultatul unei tehnologii moderne de calitate. În această ordine de idei se asigură şi o optimizare a întregii activităţi de curăţare, livrările fiind efectuate în timp util conform cerinţelor fiecărui client în parte.

O curatatorie covoare Ilfov care cunoaşte succesul aşa cum este Waldmaster utilizează produse de curăţare profesională ce îndepărtează petele şi redau ţesăturilor aspectul de nou. În cele ce urmează vor fi prezentate câteva etape urmărite în procesul de spălare şi curăţare a covoarelor după care se orientează firma specificată.

            *  Etapa spălarii speciale

Acest pas este unul important şi se dedică acelor clienţi care ţin animale de companie în casă. Unul dintre inconveniente este adesea specificat de clienţi şi anume mirosul neplăcut de urină ce se infiltrează în covor. În acest sens, cei de la Waldmaster folosesc soluţii speciale pentru neutralizarea mirosurilor neplăcute. Această etapă se desfăşoară cu maximă atenţie, deoarece urina animalelor conţine feromoni ce se elimină dificil din ţesături. În urma spălării, covoarele se clătesc corespunzător înainte de introducerea în aparatul special la centrifugă.

            *Etapa clătirii covoarelor

Clătirea covoarelor este un alt punct ce este urmărit cu atenţie. În urma clătirii, covoarele nu sunt lăsate la uscat în mod convenţional, deoarece este cunoscut faptul că după un timp, acestea pot să capete un miros neplăcut. Cei de la Waldmaster - spălătorie covoare Bucureşti - utilizează un aparat profesional cu o putere de storcere de 1500 rpm. Aparatul este de ultimă generaţie şi astfel ţesătura şi marginile covorului nu sunt afectate. În plus, această metodă scade considerabil timpul de uscare şi astfel clienţii beneficiază de un timp scurt în care primesc livrarea.

Este demn de menţionat că succesul acestui business ţine de rapiditate şi de calitatea lucrărilor. În plus, înainte de livrare, covoarele sunt din nou verificate şi aspirate de ultimele scame acolo unde este cazul. Un aspect ce ţine de profesionalism este prezentarea finală în care covoarele ajung la domiciliu. Acestea sunt parfumate şi ambalate într-un mod profi, arătând în acest mod că fiecare detaliu contează. Covoarele livrate sunt gata să împrospăteze aerul din orice locuinţă. În funcţie de grosimea covorului timpul de livrare estimat este de 48 - 72 h. Cei interesaţi de covoare spalate Bucuresti si Ilfov găsesc informaţii suplimentare pe spalam-covoarele.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: