Revolut se extinde în 22 de ţări şi angajează mii de oameni

Revolut se extinde în 22 de ţări şi angajează mii de oameni

FinTech-ul Revolut, prezent şi în ţara noastră, se va extinde în 22 de state din întreaga lume, anunţând, potrivit businessinsider.com, că va angaja masiv personal până la mijlocul anului viitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

FinTech-ul Revolut şi-a reînnoit parteneriatul cu Visa, lucru care îi va permite să se extindă pe alte pieţe pe care nu este prezent în acest moment, ajungând în ţări precum Brazilia, Japonia, Rusia şi Statele Unite ale Americii până la finalul acestui an. 
  
 "Sunt în jur de 1.500 de persoane angajate în acest moment la Revolut, iar până vară viitoare plănuim să ajungem la 5.000", a declarat Nikolay Storonsky, CEO Revolut. 
  
Conform unui comunicat de presă emis de către Revolut România după publicarea acestei ştiri, ţările în care ar urma să se extindă sunt: Australia, Canada, Japonia, Noua Zeelandă, Singapore şi Statele Unite ale Americii, urmând ca listei să se adauge şi Argentina, Chile, Columbia, Hong Kong, India, Coreea, Malaezia, Mexic, Filipine, Arabia Saudită, Africa de Sud, Taiwan, Thailanda, Ucraina şi Vietnam.
  
Extinderea pe noile pieţe va fi realizată de Revolut doar după ce îşi obţine aprobările necesare din partea autorităţilor de reglementare. Noul parteneriat dintre Visa şi Revolut nu îi oferă schemei de plăţi exclusivitate privind portofoliul de carduri, ci o cotă de 75%.
 
„Suntem entuziasmaţi să construim pe baza parteneriatului existent cu Visa, lider în lume în ceea ce priveşte plăţile electronice, fapt ce va transforma în realitate viziunea noastră comună despre experienţele de plată uşoare şi inovatoare”, a declarat Nikolay Storonsky, fondator şi CEO Revolut. „Noul parteneriat încheiat la nivel global cu Visa vine într-un moment excelent pentru Revolut, întrucât ne extindem pe o serie de noi pieţe pentru a oferi consumatorilor mai mult control, flexibilitate şi funcţionalităţi inovatoare, de care utilizatorii noştri europeni se bucură de ani de zile.”
 
„Revolut a făcut paşi extraordinari în a oferi experienţe unice şi inovatoare utilizatorilor din Europa. Suntem, aşadar, încântaţi să ne extindem parteneriatul în condiţiile în care Revolut îşi urmăreşte planurile ambiţioase de extindere şi va aduce creşteri semnificative în reţeaua Visa”, a spus Jeni Mundy, UK & Irlanda Managing Director, Visa. „Dat fiind că Visa şi cardurile emise sub această siglă sunt acceptate la aproape 54 de milioane de comercianţi din peste 200 de ţări, putem spune clar că avem scalabilitatea, experienţa şi expertiza necesare pentru a ajuta fintech-uri precum Revolut să se extindă la nivel global.”
 
Visa şi Revolut au construit un parteneriat în ultimii patru ani. Alternativa bancară digitală a început să emită carduri sub sigla Visa către clienţii din Europa în Iulie 2017. Din acel moment, Revolut a încurajat extinderea reţelei Visa şi potenţialul de a atinge rapid expansiunea globală, inclusiv prin emiterea de carduri Visa în fiecare piaţă europeană majoră.
 
Cu ajutorul acestui parteneriat Revolut şi Visa pot pune la dispoziţia clienţilor servicii bancare flexibile, personalizate şi uşoare:
 
-Utilizatorii Revolut pot primi instantaneu notificări cu privire la cheltuielile efectuate, analize ale cheltuielilor şi bugetelor lunare, desfăşurate pe categorii. Opţiunea de a folosi concomitent aplicaţia Revolut şi interfeţele Visa de programare de aplicaţii (API), inclusiv Serviciul Visa Token şi Payments Attribute Account Inquiry, precum şi cardurile Visa preplătite sau de debit, le vor oferi consumatorilor siguranţa şi viteza la care aceştia se aşteaptă ori de câte ori utilizează Visa.
 
Schimbul valutar este una dintre cele mai accesibile opţiuni, utilizatorii Revolut putând cheltui oriunde în lume în peste 150 de monede şi pot deţine şi schimba până la 29 de monede, la care se adaugă criptomonede direct din aplicaţie, folosind cursul de schimb interbancar.
 
Pe de altă parte, utilizatorii pot trimite şi cere bani instantaneu şi gratuit către şi de la orice utilizator Revolut din lume şi pot împărţi nota de plată la baruri şi restaurante.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: