Afacere cu nervii românilor. Un arhitect a investit 15.000 de euro într-un anger room

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă vrei să păstrezi o amintire, personalul Break Room poate imortaliza momentul pentru 20 de lei
Dacă vrei să păstrezi o amintire, personalul Break Room poate imortaliza momentul pentru 20 de lei

Un arhitect a decis să facă o investiţie mai puţin obişnuită: în loc să construiască ceva, îi ăndeamnă pe cei nervoşi să distrugă. Businessul îşi propune să ofere o alternativă la activităţile de relaxare din bucureşti, iar investitorul, Marius Neagoie, doreşte să atragă 50-100 de clienţi pe zi.

Marius Neagoie (33 de ani) a deschis Break Room într-o hală industrială, unde sunt delimitate trei spaţii diferite. Nu are pretenţii că activitatea oferită clienţilor este una terapeutică, însă este convins că oricine îi va călca pragul va reuşi să se relaxeze şi să se distreze. Mai mult, să facă şi ceva mişcare, pentru că este destul de solicitant să spargi un televizor cu barosul. 

“Activitatea din BREAK ROOM este pur recreaţională, nu are pretenţii terapeutice şi de fapt nicio altă pretenţie în afară de o oferi porţie bună de fun, eliberare şi relaxare. Ne adresăm bucreştenilor care caută o modalitate inedită de a scăpa de stress-ul cotidian, de a încerca ceva nou şi de a se distra alături de prieteni.” declară Marius Neagoie, fondator Break Room.

Investiţia în Break Room

Potrivit acestuia, Investiţia iniţială este de 15.000 de euro şi a constat în amenajarea halei şi a spaţiilor de break room, procurarea echipamentelor de siguranţă, branding, promovare şi logistica specifică.

Mai exact clienţii au la dispoziţie pahare, vaze de flori desuete, bibelouri de porţelan, imprimante, televizoare, telefoane, computere, vase de WC, mobilier de bucătarie, busturi din ghips sau chiar obiecte neaşteptate, dar care se sparg spectaculos. Şi trei arme la alegere: baros, bâtă de baseball sau rangă. Orice activitate presupune folosire unui echipament de protecţie special şi un instructaj. 

Cât costă distracţia la Break Room 

Pachetele încep de la 50 de lei (BYOB – “bring your own breakable”, pachet în care se acceptă doar obiecte nepericuloase, care pot fi cărate de client până la hală, fără ajutor. Pachetele ajung până la 150 pentru două persoane în care sunt incluse: 12 obiecte mici, 3 medii, 1 electronic mare, obiect de distrugere la alegere (bâtă de baseball, ranga, baros), echipament de protecţie (halat, ochelari, mănuşi). Timp estimat pentru acest pachet: 15 minute.

Pentru 20 de lei în plus, se oferă imortalizarea experienţei: film slow motion (10 secunde) + 3 fotografii care documentează experienţa. Deocamdată, Break Room este disponibil doar în Bucureşti, în hala de pe platforma Industria Bumbacului. 

Investitorul are de gând să ofere şi nişte pachete specifice, pentru corporatişti, cei care se despart şi vor să scape de obiectele fostului sau Greek Night, unde clienţii vor sparge farfurii pe ritmuri de Zorba.  

Reciclare selectivă 

Potrivit lui Marius Neagoie, obiectele sparte sunt reciclate selectiv. Dar până atunci, acesta face rost de materie primă pentru clienţii săi şi oferindu-se să colecteze în mod gratuit obiecte de care alţii nu mai au nevoie, de la farfurii şi bibelouri, până la televizoare şi alte electrocasnice mici. 

"Estimăm 50 de clienţi pe zi în timpul săptămânii şi 100 în week-end şi ne estimăm un break even în primele trei luni. Vizăm francizarea şi identificarea de parteneri la nivel naţional dacă evaluarea business-ului după primul an corespunde planificării iniţiale”, adaugă Marius Neagoie, fondator al primului Break Room din România.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite