„Steaua fără nume“, din nou pe scena teatrului, în regia lui Vlad Zamfirescu

„Steaua fără nume“, din nou pe scena teatrului, în regia lui Vlad Zamfirescu

„Steaua fără nume“, din nou pe scena teatrului

Premiera ccelebrei piese „Steaua fără nume” este programată pentru data de 29 noiembrie, la Bucureşti.  Evenimentul va fi găzduit la Teatrul Naţional, Sala Ion Caramitru şi ȋi va avea ȋn distribuţie pe: Diana Roman, Vlad Zamfirescu, Adrian Titieni, Andi Vasluianu, Valentin Teodosiu, Luminiţa Erga, Gabriel Vatavu şi Eva Cosac.

„Am găsit distribuţia perfectă. Mă bântuia demult piesa lui Sebastian ...acum a fost să fie. Cred în povestea ei şi îmi doresc să o spun aşa cum a fost ea scrisă. A devenit important şi provocator în zilele noastre să spui o poveste aşa cum a gandit-o şi scris-o autorul. E uşor să adaugi vorbe, s-o ironizezi sau s-o modernizezi, dar cred sincer că uneori o bijuterie, o piesă de mobilier, o carte sunt mai valoroase cu patina timpului pe ele", a declarat Vlad Zamfirescu, care ȋşi asumă atât regia spectacolului cât şi rolul principal masculine. 

Iar actriţa Diana Roman, căreia îi revine rolul principal feminin, a completat: „Am aşteptat mult momentul acesta. E unul din rolurile la care visez de când mă ştiu. De când mă ştiu că visez la meseria aceasta frumoasă, pe care mi-am ales-o.”  

„Steaua fără nume” pune în lumină teme mereu actuale: ȋncercarea de a sparge tiparele, zbaterea de deveni mai mult decât ceea părem a fi predestinaţi. Totul ȋnvăluit ȋntr-o aură de romantism şi mister ȋmbogăţitit cu momente de comic de situaţie care dinamizează spectacolul. 

Bilete şi detalii pe: Ticketstore.roBLT.roMystage.ro şi Facebook Cortina AG

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările