„Evadare“ şi „recluziune“, într-o nouă expoziţie la galeria Galateea

„Evadare“ şi „recluziune“, într-o nouă expoziţie la galeria Galateea

Imagine de la un vernisaj mai vechi de la Galateea

Galateea Contemporary Art (Calea Victoriei 132), specializată în ceramică contemporană, vă invită luni, 17 octombrie, de la ora 19.00, la vernisajul expoziţiei „Costume de evadare, forme de recluziune“ a artiştilor Cristian Dobrescu şi Irina Silivestru.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Doi tineri artişti, din generaţii care aproape se întâlnesc (Irina Silivestru şi Cristian Dobrescu, absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Arte – Bucureşti în 2007 şi, respectiv, 2004), au fost puşi în situaţia, chiar în momentul debutului expoziţional, de a-şi pune operele laolaltă ca să ne spună cât de diferite sunt căile artistice pe care au apucat-o“, spune curatorul expoziţiei, Cristina Bolborea.

„Singulari, poate chiar trufaşi în felul în care îşi povestesc aventura, cei doi aproape se întâlnesc în claritatea cu care îşi urmăresc ţelurile. Între descriptivul care naufragiază solar în abstracţie (Irina Silivestru) şi abstracţia care tânjeşte spre carnalitate (Cristian Dobrescu) se resimt undele de şoc ale unor căutări anxioase care îi aduc pe cei doi în postura de univitelini. Seamănă, dar nu au nimic în comun, cu excepţia faptului că au fost zămisliţi sub semnul artei." - Cristina Bolborea, curator

Expoziţia poate fi vizitată între 17 octombrie şi 17 noiembrie 2016.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările