Stiri despre viitor

  314 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Între
gargară şi viitor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Între gargară şi viitor

  Sigur, putem continua ca până acum. Putem să ne amăgim că felul oribil de a face politică al celor care au ajuns să ne conducă este aşa cum ar trebui să fie făcută politica, pentru că ei au câştigat.

 • Egoistul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Egoistul

  De ce oare ar trebui să te gândeşti la viitorul României? Nu depinde de tine. Sau la trecutul României? Nici nu-l cunoşti. Mai bine să-ţi vezi de prezentul tău.

 • Viaţa ca vis sau Când virtualul e tot ce ne-a mai rămas VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa ca vis sau Când virtualul e tot ce ne-a mai rămas VIDEO

  În cel mai recent film al său, SF-ul „Ready Player One“, celebrul regizor american Steven Spielberg aduce un omagiu culturii populare de peste Ocean, mai ales cea a anilor ’80 şi ’90, dar şi avertizează asupra unei traiectorii nedorite în care-ar putea să se încadreze lumea noastră.

 • Binili
învinge
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Binili învinge

  Da, băi, că de asta Dragnea este cel mai puternic om din România şi megaprofesionista Viorica Vasilica este premier.

 • Cum ne reparăm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ne reparăm

  Ţaţa Rada ar fi spus cu năduf că a bolânzit şi democraţia asta. Nu era îndeajuns că săraca îi are pe cap pe Dragnea, pe tanti Vasilica Viorica, pe Tăriceanu, Firea, Codrin şi Olguţa şi că abia face faţă mârlăniei şi avansurilor abjecte ale lui Ghiţă şi Voiculescu.

 • Nimicurile care ne distrug viitorul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nimicurile care ne distrug viitorul

  Este îngrijorător de-a dreptul că acest fenomen se află în creştere, iar când vom conştientiza gravitatea situaţiei, cât de mult ne afectează atenţia sporită pentru nimicuri, va fi cam târziu. Va fi  greu şi ne vor trebui mulţi ani să revenim la normalitate, să aşezăm lucrurile în matca lor firească, să acordăm atenţia cuvenită lucrurilor cu adevărat importante şi să punem la locul cuvenit valorile după care trebuie să ne ghidăm.

 • România fudulă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România fudulă

  Pe România fudulă nu o deranjează ce spun şi ce fac Dragnea şi Tăriceanu, dar o bagă în trepidaţii rezultatele Simonei Halep şi e gata să meargă până la capătul lumii după ea ca să îi ceară socoteală de ce nu a câştigat. România fudulă este grădina Maicii Domnului din care vrea să fugă toată lumea şi în care nimeni nu vrea să vină. Ca să-l parafrazăm pe apostolul Puric, România fudulă nu este nici facultativă, nici obligatorie, ea este.

 • Eu stau
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eu stau

  Cei mai buni oameni pe care îi ştiu sunt aici sau de aici. Oamenii care m-au făcut cel mai mult să râd isteric, să mă miorlăi, să îi iubesc, să vreau să fiu ca ei, să vreau să îi protejez, sa îi alint, să îi ajut tot aici sunt. Cele mai bune, cele mai triste, cele mai proaste, cele mai stânjenitoare, cele mai fericite momente le-am trăit aici.

 • Se deschide Forumul de la Davos. Nu ne interesează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se deschide Forumul de la Davos. Nu ne interesează

  Tema „Crearea unui viitor comun într-o lume fărâmiţată“ ar fi trebuit să ne intereseze. Ar fi trebuit să ne intereseze problema esenţială aflată în discuţie, cea a conexiunilor pe care liderii unei lumi în transformare accelerată doresc să le stabilească în chip de soluţie strategică globală pentru

 • De ce sunt îngrijoraţi moldovenii: viitorul copiilor, preţuri, sărăcie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce sunt îngrijoraţi moldovenii: viitorul copiilor, preţuri, sărăcie

  Datele Barometrului de Opinie Publică, ediţia noiembrie, arată că pentru 31% din respondenţi veniturile familiei nu sunt de ajuns nici pentru strictul necesar. Totodată, 44,2% dintre intervievaţi au declarat că veniturile le ajung doar pentru strictul necesar, iar 17,8% – pentru un trai decent, dar nu îşi permit cumpărarea unor bunuri mai scumpe.

 • Automobilele viitorului, pe făgaşe haotice?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Automobilele viitorului, pe făgaşe haotice?

  Nu, nicidecum! Făgaşele se formează în mod firesc, la fel ca în procesele naturale, de la o avalanşă sau o curgere de lavă până la o viitură. Un asemenea proces depinde, de exemplu la viitura, atât de proprietăţile momentane ale apei, cât şi de cele ale terenului.

 • Câştigul românilor la moartea Regelui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câştigul românilor la moartea Regelui

  Acum, odată cu moartea regelui, istoria interzisă are toate canalele deschise pentru a putea fi cunoscută de români, lucru care, în timp, le-ar putea schimba conştiinţele, mentalităţile, i-ar face să privească din altă perspectivă atât trecutul, cât mai ales viitorul. Dacă poporul ar fi cunoscut cu adevărat istoria României, altfel ar fi gândit şi total diferit şi-ar fi ales conducătorii ultimelor decenii.

 • Automobilul viitorului: un big smartphone universal cu şezlonguri înăuntru?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Automobilul viitorului: un big smartphone universal cu şezlonguri înăuntru?

  Maşinile noastre devin dintr-o dată, vrem, nu vrem, absolut electrice, de la propulsie, până la comenzi şi comunicare, aşa vor nenumăraţi experţi de toate felurile, politicieni înainte de alegeri, ziarişti în goană după senzaţii, apărători de diverse interese de tagma, dar şi foarte mulţi oameni normali bombardaţi, impacientaţi, intoxicaţi cu atâta high-tech greu de digerat.

 • Creează viitorul automobil viitorul om?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Creează viitorul automobil viitorul om?

  Cum era ilustrată mobilitatea viitorului pe o carte poştală din 1905? Pe fundalul unui mare oraş german se vede o aglomeraţie teribilă de domni în costume elegante şi de doamne în crinoline superbe, printre care se strecoară automobile şi trăsuri, şi peste pălăriile cărora se etalează o flotă pestriţă de obiecte zburătoare de toate formele şi mărimile, la toate înălţimile, din toate şi spre toate direcţiile – zepeline, baloane cu nacela, biplane.

 • O
zi decisivă pentru
viitorul UE. Suntem pregătiţi?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O zi decisivă pentru viitorul UE. Suntem pregătiţi?

  Miercuri, 13 septembrie, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, rosteşte în Parlamentul European, reunit la Strasbourg, discursul anual despre starea Uniunii. Discursul este urmat de dezbateri în plen în care sunt aşteptate reacţiile şi poziţionările forţelor politice reprezentate în forul european.

 • Voronin: Cu siguranţă văd viitorul Republicii Moldova unul european
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Voronin: Cu siguranţă văd viitorul Republicii Moldova unul european

  Fostul şef al statului, liderul Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, susţine că vede, cu siguranţă, viitorul Republicii Moldova unul european, în calitate de stat independent şi suveran, iar acest fapt nu înseamnă că Republica Moldova este împotriva altor state.

 • Chiar nu se poate face nimic?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chiar nu se poate face nimic?

  Chiar nu se poate face nimic în faţa puterii discreţionare, absolute, totalitare a celor aflaţi la guvernare? Chiar şi când sunt încălcate cele mai elementare norme morale sau legale, oare nimeni şi nimic nu mai poate opri acest tăvălug distructiv? Chiar şi când sunt încălcate principii de bază ale societăţii democratice, oare singurul lucru pe care îl putem face este să nu facem nimic?

 • Mai are
guvernul Grindeanu viitor?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai are guvernul Grindeanu viitor?

  Sunt mult prea numeroase indiciile care probează faptul că ruptura intervenită între premierul Sorin Grindeanu şi preşedintele PSD, dl. Liviu Dragnea, nu reprezintă doar o glumă, o aşa zisă ori cvasi-inventată ştire „pe surse” sau un „fake news” de-a dreptul.

 • Adevărata faţă a fascismului VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărata faţă a fascismului VIDEO

  TEHNOLOGIE O surpriză interesantă este filmul american „The Circle“, cu Emma Watson şi Tom Hanks în rolurile principale, un avertisment despre riscurile politice ale scufundării necontrolate în progres tehnologic, care însă, fiind totuşi un film comercial, nu are curajul să spună lucrurile până la capăt.