Stiri despre seara

  58 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O nouă seară de carte la Biblioteca Judeţeană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă seară de carte la Biblioteca Judeţeană

  Joi, 30 ianuarie 2020, ora 17.30, are loc o nouă întâlnire „Seara de carte la Târgovişte”, la sediul Bibliotecii Judeţene „I. H. Rădulescu” Dâmboviţa.

 • Sport dimineaţa sau seara, cum e mai bine?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sport dimineaţa sau seara, cum e mai bine?

  Sunt persoane care spun că nu e nimic mai energizant decât alergarea de la 6:00 dimineaţa, în timp ce altele nu fac exerciţii fizice decât înainte de culcare. Sport dimineaţa sau seara, cum e mai bine?

 • Dansul ultimei seri de concurs la Gala HOP 2019
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dansul ultimei seri de concurs la Gala HOP 2019

  A treia zi a Galei HOP 2019 (2-5 septembrie) a adus, după probele de concurs individual şi de grup, o nouă Nocturnă la Teatrul de Stat din Constanţa, moderată de jurnalistul cultural Oana Cristea-Grigorescu.

 • Ce gustări poţi lua seara fără să te îngraşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce gustări poţi lua seara fără să te îngraşi

  Deşi gustările luate seara nu au o reputaţie bună, pentru că nu mai avem timp să ardem ceea ce consumăm, există totuşi alimente la care putem apela dacă simţim nevoia să ronţăim ceva după ora 20:00.

 • Ce poţi mânca seara fără să te îngraşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce poţi mânca seara fără să te îngraşi

  Orice s-ar spune, nu e indicat să renunţi la nicio masă principală când eşti la dietă, deci nici la cină. Alimente incluse la masa de seară te pot ajuta să ajungi la silueta ideală.

 • De ce cântărim mai puţin dimineaţa decât seara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce cântărim mai puţin dimineaţa decât seara

  Ai constat vreodată că dimineaţa, imediat ce te trezeşti, ai greutatea corporală mai mică decât înainte de a merge la culcare? Ei bine, există explicaţii ştiinţifice pentru asta

 • Oamenii matinali sunt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oamenii matinali sunt "mai puţin morali" după lăsarea serii

  Persoanele care se trezesc devreme şi sunt mai active în primele ore ale dimineţii prezintă o predispoziţie mai mare de a-şi înşela partenerii de viaţă şi de a adopta comportamente "mai puţin morale" după lăsarea serii, avertizează cercetătorii.

 • FOTO Seară interculturală turcească, la Arad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Seară interculturală turcească, la Arad

  Un grup de tineri voluntari din Turcia a pregătit, joi seara, un moment de excepţie, prilej cu care cu care a realizat o prezentare a ţării din carea ceştia provin.

 • Este adevărat că sportul seara nu te lasă să mai adormi?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Este adevărat că sportul seara nu te lasă să mai adormi?

  Mulţi dintre noi nu găsesc timp pe parcursul zilei pentru cele 30-60 de minute de mişcare recomandate de medici. Dar oare seara este sănătos să ne punem metabolismul în mişcare sau riscăm să ne tulburăm somnul?

 • FOTO Seară interculturală iordaniană, la Arad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Seară interculturală iordaniană, la Arad

  Un grup de tineri voluntari din Iordania a pregătit, în urmă cu câteva zile, o seară de excepţie, prilej cu care a realizat o prezentare a ţării din care aceştia provin.

 • De ce nu e bine să
te speli pe dinţi imediat după masă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu e bine să te speli pe dinţi imediat după masă

  Contrar percepţiei generale, spălatul pe dinţi imediat după ce-ai mâncat poate dăuna sănătăţii danturii. Mai ales după ce ai consumat alimente acide, periajul dinţilor agresează suplimentar dantura, favorizând astfel apariţia cariilor.

 • Corpul tău are un ceas intern. Cum să-ţi
sincronizezi ritmul de viaţă cu orologiul propriu ca să nu te îmbolnăveşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Corpul tău are un ceas intern. Cum să-ţi sincronizezi ritmul de viaţă cu orologiul propriu ca să nu te îmbolnăveşti

  Orice organism viu trece fără încetare dintr-un stadiu în altul, are un ritm al lui. Fără ritm n-ar exista viaţă. Şi, oricât de mult ne-am dori să fim stăpânii de netăgăduit ai propriei fiinţe, suntem, de fapt, supuşi ai ritmurilor solare, lunare, precum şi ai mişcărilor pământului. Cu cât suntem mai conştienţi de aceste lucruri şi facem tot posibilul pentru a ne respecta propriul ritm, cu atât vom fi mai echilibraţi şi mai sănătoşi.

 • Clubul Rotaract Arad a organizat „Seara Lumânărilor”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clubul Rotaract Arad a organizat „Seara Lumânărilor”

  Clubul Rotaract Arad a fost pentru a doua oara gazda evenimentului „Seara Lumânărilor”. Evenimentul din acest an a fost organizat pentru susţinerea Alexandrei Perpelici – un tânăr talent în gimnastica arădeană şi Asociaţiei Persoanelor cu Handicap Neuromotor din România.

 • Seară cu specific persan la Tulcea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seară cu specific persan la Tulcea

  Sâmbătă seara, de la ora 19.00, la restaurantul hotelului Europolis din Tulcea va fi organizată o petrecere cu specific person, cu ocazia sosirii primului grup organizat de turiști și oameni de afaceri iranieni, în România.

 • Laura Badea recită din Nichita Stănescu la Londra
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Laura Badea recită din Nichita Stănescu la Londra

  Medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Atlanta, din 1996, la scrimă, Laura Badea se va afla, astăzi, la ora locală 19.00, într-o ipostază inedită la cunoscutul centru cultural Kings Place, situat într-una dintre zonele turistice zero ale Londrei (Kings Cross). Vicepreședintele FR de Scrimă va recita versuri din Nichita Stănescu, Ştefan Augustin Doinaş şi Gellu Naum.

 • Seară de muzică, dans și umor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seară de muzică, dans și umor

  Spectacolul marca „Baladele Deltei“ are loc luni, 26 martie, de la ora 18.00, la Teatrul Jean Bart. Urcă pe scenă solista de muzică uşoară Mirele Bodeanu şi actorul Viorel Ion Coca.

 • 3 ceaiuri speciale pentru Ziua Femeii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 ceaiuri speciale pentru Ziua Femeii

  Pentru a te bucura din plin de Ziua Femeii, apelează la trei ajutoare naturale, care te energizează, te destresează la serviciu, dar şi care te pregătesc pentru o seară în doi.

 • Coșmarul alb revine! Codul galben de viscol și ninsoare ameninţă judeţul Timiş pâna la ora 18:00
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coșmarul alb revine! Codul galben de viscol și ninsoare ameninţă judeţul Timiş pâna la ora 18:00

  Începând miercuri și până joi, ora 18:00, Administrația Naționala de Meteorologie a emis o atenționare, conform căreia 11 județe, printre care și județul Timiș se afla sub cod galben de ninsori și viscol. Conform avertizării temperaturile vor scădea sub -15 ° C, zăpada va depăși local 10-15 cm, iar în Banat vântul va prezenta intensificări depățind 50-60 km/h, viscolind ninsoarea.