Weekend pestriţ în sunet şi teme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puţine cluburi şi-au rezervat weekendul 9-11 septembrie evenimentelor. Nume cu rezonanţă precum Gigi Căciuleanu, Gojira, Beat Bang şi imaginatul Burattino preiau frâiele vieţii de weekend.

Vinerea este generoasă,cu intrări libere şi invitaţi onorabili. Băieţii de la Beat Bang trântesc şi buşesc melodios în Al -kimia, de la ora 21:00. La doi paşi, şi la aceeaşi oră, Jazz Office găzduieşte Explorator Trio, cântare cu tobe, bass şi chitara. O oră mai târziu, Silvana face cinste cu un " New wave Friday" la Daos. Toţi prietenii valului nou au seara asigurată şi intrare gratuită. „Petrecerea fetelor" continuă la Club 30, iar în Club D'arc se-ncinge un „Friday Bloody Friday".

Sâmbătă, 10 septembrie

Sâmbătă la prânz, Aethernativ găzduieşte pentru a doua oară atelierul intitulat „Pinhole camera workshop and expo", la care, între orele 12 şi 16 se vor face fotografii cu ajutorul unei cutii de pantofi. Trebuie să vezi, ca să creezi. Tot la 12 începe şi finala concursului de coregrafii „Dance to the core", pe malul Begăi, la terasa D'arc. Muzica o asigură AnonimTM.
Cu ocazia redeschiderii, Gojira repune Setup Venue în drepturi, cu mixuri făcute după cum prea-bine îl taie capul. Îi vor fi alături timişorenii Bia, Bibanu şi Pugsley. Preţul unui bilet este de 10 lei. Vine încă o seară cu trio la Jazz Ofiice, de data aceasta Victor Miclaus Trio, cu începere de la ora 21. Regii rockului se adună în Daos. „Gods of rock" se intitulează petrecerea.

Duminică, 11 septembrie

Duminica este una atipică, pentru că în weekendul acesta e timpul copiilor să zburde pe străzile centrale împreună cu păpuşi şi păpuşari, cu oameni pe picioroange, baloane şi părinţi. Teatrul pentru tineri şi copii Merlin îşi redeschide uşile de dimineaţă către copii, iar la 18 către tineri, cu spectacolul „Elephant people". Seara devine graţioasă odată cu spectacolul „Noche Bach", în care Opera Naţională de Balet din Chile dansează conform concepţiei lui Gigi Căciuleanu. Evenimentul are loc la Tetarul Naţional, de la ora 19, iar preţull unui bilet e fie 30, ori 50 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite