Stiri despre prostie

  106 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Să recunoaştem prostia în politică. Ghid universal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să recunoaştem prostia în politică. Ghid universal

  Se spune că politicienii au nevoie de un popor naiv, iar oamenii de stat de consilieri cu minţi strălucite. Dacă este aşa, apare întrebarea: care este proporţia corectă dintre cele patru grupuri, pentru a se obţine cîştiguri substanţiale pentru stat şi naţiune? Mai corect spus: câtă prostie poate fi admisă în cadrul celor patru entităţi sus-amintite, pentru a nu dezechilibra sistemul politic, administrativ, social şi economic?

 • Fiecare cu durerea lui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fiecare cu durerea lui

  În societatea românească se resimte o acută lipsă de omenie! Tot mai puţini dintre noi mai facem lucrurile bune, omeneşti de ajutorare reciprocă. Dimpotrivă, realitatea publică ne demonstrează că la nivel de societate ne manifestăm mai antisocial, antiuman, ne manifestăm tot mai agresiv, suntem mai lacomi, indiferenţi la suferinţele semenilor sau la faptul că poate facem rău celor din jur prin atitudinea noastră.

 • Proşti
şi corupţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proşti şi corupţi

  Motto: „Ceea ce este de folos duşmanului, îţi dăunează ţie; iar ceea ce îţi este ţie de folos dăunează duşmanului”(Niccolo Machavelli 1469-1527)

 • Revolta celor din linia întâi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revolta celor din linia întâi

  Situaţia este cu atât mai gravă cu cât, se ştie, România la ora actuală, are un deficit de mii de medici şi alţi specialişti în domeniul sanitar! Dacă îi pierdem şi pe aceştia care au ales să rămână în ţară, să lupte cu moartea, care au învăţat din mers să se bată cu noul coronavirus, pierzându-şi propria viaţă uneori, riscând zi şi noapte, expunându-şi familiile, pe cine aducem în locul lor?

 • „A gândi cu mintea ta“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „A gândi cu mintea ta“

  Sunt convins că, în România, dacă ar putea fi adus, din morţi, oricare dintre marile spirite ale omenirii, iar acesta ar spune, din prag, "nu fac cumetrii cu nimeni, nu aduc laude nimănui, nu ader la găşti, partide, haite etc.”, imensa majoritate a românilor nu ar da doi bani pe el.

 • Gânduri în vreme de izolare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gânduri în vreme de izolare

  În genere, în România, nu de ieri, de azi, ci de foarte multă vreme, fiecare şi-a ales (ca să nu mai vorbim de acei care şi-au ”cumpărat-o”), după posibilităţi, o meserie, nu pentru că nu mai putea dormi noaptea de dragul ei (sunt şi de aceştia, însă ei reprezintă ”imensa” minoritate), ci din cu totul alte motive:

 • Batista pe ţambal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Batista pe ţambal

  Surprinzătoare sunt tăcerea, lipsa de reacţie a celorlalţi medici şi a personalului sanitar din  sistemul de sănătate românesc în condiţiile în care funcţionează în prezent, cu marile probleme nerezolvate, cu incidentele şi accidentele care apar zilnic, dar nu se raportează şi nu se fac publice!  Oare de ce unii medici au sărit ca arşi în apărarea publică a lui Beuran, iar a doua zi au renunţat la grevă şi s-au apucat de treabă?!

 • Bate uraganul în şandramaua puterii doamnei Vasilica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bate uraganul în şandramaua puterii doamnei Vasilica

  Să iasă în stradă, să ne explice zilele următoare, doamna premier Dăncilă, ce consecinţe, cât de eficiente au fost şi vor fi aceste „măsuri“, care fac suma incompetenţei şi prostiei guvernamentale! Să ia contact cu oamenii supăraţi, revoltaţi, furioşi, că tot vrea dumneaei să-şi facă imagine electorală în perspectiva alegerilor prezidenţiale, şi să le spună ce a rezolvat, cât de tare a combătut, a luptat şi a învins criminalitatea!

 • Simfonia naţionalistă a prostiei. Cum au ajuns românii şi maghiarii să se războiască chiar şi de dincolo de moarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simfonia naţionalistă a prostiei. Cum au ajuns românii şi maghiarii să se războiască chiar şi de dincolo de moarte

  În mod normal, Valea Uzului ar trebui să fie, pur şi simplu, o vale a Plângerii. Nimic mai mult. Jalea nu are naţionalitate. Jalea nu-i membră a UDMR şi nici ALDE (enumerarea acestor partide, veţi vedea, nu-i întâmplătoare). Durerea apasă la fel şi în ungureşte, dar şi în româneşte. Însă nu-i aşa, căci până şi „odihna veşnică” a ajuns în moft în România de azi.

 • Formele fanatice ale prostiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Formele fanatice ale prostiei

  Omenirea pare să-şi fi uitat, şi încă foarte repede, chinurile prin care a trecut lăsându-se pradă propriei sale gândiri intolerante, voltei sale discriminatorii, mofturilor sale rasiste.

 • Moda crăpelniţei româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moda crăpelniţei româneşti

  Unii dintre aceştia au ajuns deja la stadiul de crăpelniţă, în timp ce alţii aspiră, se străduiesc şi fac totul să ajungă şi ei la crăpelniţa politică, de unde apoi, nu se mai dau duşi decât dacă le fac vânt alţi aspiranţi sau sunt alungaţi de popor cu pietre. Doar că aceşti politicieni nu ţin cont de sensul cuvântului crăpelniţă, îl ignoră cu bună ştiinţă şi nu-i interesează că pot crăpa şi din prea multă putere politică!!!

 • „Minune” de tip Caracal la Galaţi: constructorii au îngustat trotuarul unei străzi până când stâlpii reţelei electrice au ajuns să fie pe carosabil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Minune” de tip Caracal la Galaţi: constructorii au îngustat trotuarul unei străzi până când stâlpii reţelei electrice au ajuns să fie pe carosabil

  O parte din stradă este deja asfaltată, însă oficialii spun că stâlpii vor fi desfiinţaţi, aşa că traficul nu va încurcat. Totuşi, deoarece stâlpii vor fi scoşi după ce lucrarea de modernizare e aproape gata, strada nouă va fi din start deja cârpită. Specialiştii spun că problemele vor apărea în scurt timp după inaugurare.

 • Stâlpii de neclintit ai politicii româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stâlpii de neclintit ai politicii româneşti

  Sunt susţinătorii de bază ai întregului sistem politic actual, în ciuda faptului că, majoritatea cetăţenilor care au simţit nocivitatea sistemului pe pielea lor, au cerut cu insistenţă primenirea clasei politice şi lustraţia de vechile elemente toxice, comuniste şi securiste. Ca urmare a necesităţii de schimbare a clasei politice actuale, românii au avut parte de tot felul de surogate!

 • „Am greşit din greşeală“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Am greşit din greşeală“

  Poate că nici eu şi, cu siguranţă, nici dumneavoastră, nu suntem atât de naivi încât să ne scape din vedere faptul că, în cazul multor oameni, sărăcia nu are ca temei cauzal hibele unui sistem politic sau altul, ci chiar ei înşişi sunt cauza propriei lor penurii — chiar dacă ipocrizia şi demagogia au năravul de a omite adesea acest aspect.

 • Viitorul prostiei româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viitorul prostiei româneşti

  România educată? De cine? Încă o dată, de un Raport? Şi încă o dată, de Ecaterina Andronescu, maştera ciclică, numită şi acceptată, inevitabil, la Ministerul Educaţiei? Mai bine analfabeţi din tată în fiu şi retur.

 • În treacăt, despre noroc...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În treacăt, despre noroc...

  Sunt unii care consideră că norocul vine, la pachet, cu prostia, că este un atribut (re)compensatoriu conferit providenţial prostului ― de unde şi vorba: „norocul prostului“.

 • Adevăratul „duşman naţional“: hoţia şi prostia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevăratul „duşman naţional“: hoţia şi prostia

  În vreme ce aşa-zişii politicieni ai coaliţiei PSD-ALDE, preocupaţi peste poate de „înflorirea“ ţării, trudesc de zor la cimentarea corupţiei şi jafului naţional, construindu-şi, impertineţi, duşmanul (DNA, procurorul general, Soros, „statul paralel“, românii din diasporă, românii de acasă, românii care sunt de partea dreptăţii, UE, America, Comisia de la Veneţia etc.), foarte mulţi români, susţinători ai lor (corupţi,

 • Măcelăria România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măcelăria România

  Ce s-ar întâmpla dacă într-o zi, contribuabilii nu v-ar mai plăti luxul şi privilegiile? Ar face grevă fiscală. Ce aţi păţi dacă poporul îndobitocit, batjocorit şi minţit continuu v-ar lua la pietre pe străzi şi v-ar alunga din instituţiile statului? Ce aţi mai fi voi, înalţilor, dacă v-ar fi confiscate averile ilicite? Aţi ajunge mai săraci decât cei pe care, cu prostie naţională, patriotică, tradiţională, îi faceţi voi săraci acum!

 • Premeditare, executare, perpetuare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premeditare, executare, perpetuare

  Dumnezeu ştie cum de nu s-a ajuns la victime călcate în picioare! Ucise în îmbulzeală! Ce s-a întâmplat toată noaptea aproape, consecinţele, efectele alarmei de luptă, atacurile forţelor de ordine la comandă politică şi din prostia şi incompetenţa proprii, s-a văzut zilele următoare. Au oripilat o lume întreagă. A fost ceva de noaptea minţii!

Modifică Setările