Stiri despre prostie

  80 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Premeditare, executare, perpetuare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premeditare, executare, perpetuare

  Dumnezeu ştie cum de nu s-a ajuns la victime călcate în picioare! Ucise în îmbulzeală! Ce s-a întâmplat toată noaptea aproape, consecinţele, efectele alarmei de luptă, atacurile forţelor de ordine la comandă politică şi din prostia şi incompetenţa proprii, s-a văzut zilele următoare. Au oripilat o lume întreagă. A fost ceva de noaptea minţii!

 • Podul subteran „inventat“ într-un sat din Galaţi. „Urmează să ne sape doamna primar şi un râu, să poată justifica banii!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Podul subteran „inventat“ într-un sat din Galaţi. „Urmează să ne sape doamna primar şi un râu, să poată justifica banii!“

  Fotografiile cu investiţia năstruşnică din comuna gălăţeană Folteşti au stârnit comentarii savuroase pe site-urile de socializare, fiind amintit şi faptul că primăria din localitate îşi are sediul într-un soi de castel cu parfum medieval construit de fostul edil. Dincolo de poante, însă, există şi o explicaţie destul de logică pentru podul îngropat.

 • Ce fel de proşti ne dorim şi ce fel de proşti vrem să fim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce fel de proşti ne dorim şi ce fel de proşti vrem să fim

  La fel ca atîtea alte scurtături care înlesnesc fuga de chinurile treziei, prostia e grav subestimată. Cea mai cuprinzătoare şi rezistentă forţă încorporată în fiinţa umană e sistematic luată peste picior de critici cu măsură mică la pantof.

 • Nimicurile care ne distrug viitorul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nimicurile care ne distrug viitorul

  Este îngrijorător de-a dreptul că acest fenomen se află în creştere, iar când vom conştientiza gravitatea situaţiei, cât de mult ne afectează atenţia sporită pentru nimicuri, va fi cam târziu. Va fi  greu şi ne vor trebui mulţi ani să revenim la normalitate, să aşezăm lucrurile în matca lor firească, să acordăm atenţia cuvenită lucrurilor cu adevărat importante şi să punem la locul cuvenit valorile după care trebuie să ne ghidăm.

 • Dileme despre
prostul din mine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dileme despre prostul din mine

  Recitesc filozofie clasică şi mă surprinde faptul să redescopăr că mai am resurse nelimitate de prostie. Nu numai o parte din articolele mele mai vechi mi se par proaste, dar aş vrea să pot rescrie şi unele mai recente.

 • În vizită, la copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În vizită, la copii

  Vorbind de aplicaţii în carne vie, nu pe mobil: ce-aţi zice de o dimineaţă senină, înviorată sonor şi ideologic de pumni şi picioare în uşă? Deschideţi, în pijama. O ceată răcneşte bolborosit şi negru, vă lipeşte de zid, vă înhaţă tatăl, coboară cu el în stradă şi îl spînzură repede de prima cracă, în chiotele mulţimii din cartier. De ce? Gura!

 • Democraţia pentru to(n)ţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Democraţia pentru to(n)ţi

  De ce suntem atât de proşti încât credem toate tâmpeniile politicienilor noştri? Din păcate, dacă ne uităm la modul cum funcţionează învăţământul în societatea românească, suntem chiar mai proşti decât cred idioţii care ne conduc.

 • Haideţi să nu mai „ştim chiar totul”!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Haideţi să nu mai „ştim chiar totul”!

  Până nu de mult, paleta competenţelor româneşti era una modestă, constantă, limitată la doar două domenii: fotbal şi religie. Aproape că nu exista cineva care, la o adică, să nu „cunoască”, în nebănuite profunzimi, această dualitate armonică.

 • Cod roşu de prostie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cod roşu de prostie

  Că să intri în rândul lumii, să nu rămâi prostul satului şi să nu mori ca un anonim, trebuie să înveţi să vorbeşti despre vreme. Pe orice vreme.

 • Mai proşti, dar loiali!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai proşti, dar loiali!

  Să presupunem că eşti Tudose. Un tip cel mult mediocru, cu o carieră exclusiv politică şi, prin urmare, fără niciun fel de experienţă practică în afară de minciuni despre predat la academia SRI-ului şi diverse alte şmenuri tipice PSD-istului reprezentat de Dragnea, Nicolicea, Firea şi Olguţa.

 • Ce şanse mai are ţara când poliţiştii se sărută pe gură cu interlopii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce şanse mai are ţara când poliţiştii se sărută pe gură cu interlopii?

  Când lefurile demnitarilor se multiplică ameţitor şi sfidător, când cei puşi să apere legea se sărută pe gură (apropo, gestul este simbolul legământului tăcerii în Mafie) cu interlopii, când nici măcar egalitatea în faţa Fiscului nu mai există (căci se dau scutiri pe bandă rulantă, pe filieră politică), aproape că îţi vine să crezi că speranţa poporului român nu vine din latura lui optimistă, ci dintr-o incurabilă prostie.