Stiri despre procese

  329 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Galaţi: Spitalul judeţean, sărăcit de bătăuşi şi vitezomani!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi: Spitalul judeţean, sărăcit de bătăuşi şi vitezomani!

  Unitatea medicală are de recuperat peste 500.000 de lei pentru spitalizările în cazul agresiunilor şi accidentelor. Nu mai puţin de 1.777 de spitalizări sunt neplătite pentru că judecătorii nu au decis încă cine sunt vinovaţii în cauzele respective.

 • Marea împăcare de la Sibiu, anul Domnului 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marea împăcare de la Sibiu, anul Domnului 2010

  După ce s-au purtat prin Tribunale ani de zile, trei mari instituţii sibiene se aşează astăzi la aceaşi masă. Consiliul Judeţean, Biblioteca Astra şi Muzeul Astra vor să renunţe la procesele care le-au dus în opt instanţe de judecată.

 • Decât la divorţ şi executor, mai bine la mediator
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Decât la divorţ şi executor, mai bine la mediator

  Peste o sută de brăileni au învăţat deja drumul spre Centrul de Mediere deschis la noi de mai bine de un an. Vreţi să divorţaţi sau pur şi simplu aveţi un conflict şi vreţi să daţi pe cineva în judecată, dar vă temeţi de costuri sau de timpul pierdut în instanţă? Acum există o metodă mult mai simplă: mediatorii.

 • PORTRET: Gheorghe Grigore, pensionarul care luptă în Justiţie pentru a nu se ridica benzinărie pe Independenţei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PORTRET: Gheorghe Grigore, pensionarul care luptă în Justiţie pentru a nu se ridica benzinărie pe Independenţei

  Profesor de limba română şi istorie, absolvent de Agricultură, contabil cu experienţă în domeniu, umblă de opt ani prin tribunale şi nu-şi găseşte dreptatea. A terminat Liceul Comercial în 1951 obţinând diplomă de tehnician evidenţă contabilă. După un an de muncă în contabilitate s-a înrolat la Marină pentru patru ani. A făcut cursul de radiotelegrafist şi a fost şeful staţiei pe tot litoralul.

 • Magistraţii ar putea plăti pentru sentinţe strâmbe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Magistraţii ar putea plăti pentru sentinţe strâmbe

  Procesele de pe rolul instanţelor ar putea fi judecate mai rapid, iar Curtea Supremă de Justiţie ar putea avea mai puţine responsabilităţi, în special în cazurile penale, potrivit unui proiect de lege denumit „Legea micii reforme”.

 • Apartamente ipotecate şi dincolo de moarte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apartamente ipotecate şi dincolo de moarte

  Locatarii blocului C20  se tem că pot rămâne fără locuinţe dacă nu vor supravieţui 25 de ani pentru a putea plăti în rate reabilitarea imobilului. Proprietarii apartamentelor au constatat cu stupoare că locuinţele au început să se degradeze chiar dacă au fost refăcute recent

 • Craiova: Sindicaliştii ameninţă Guvernul cu CEDO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Sindicaliştii ameninţă Guvernul cu CEDO

  Preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, filiala Dolj, Constantin Rada, a declarat azi, la o întâlnire cu prefectul de Dolj, că aproximativ 4.000 de dosare ale profesorilor care şi-au câştigat drepturile salariale în instanţă vor fi depuse la CEDO.

 • UPDATE/ Pensionar cu 192 de procese
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE/ Pensionar cu 192 de procese

  Un pensionar din comuna Stăneşti, judeţul Gorj, se judecă în nu mai puţin de 192 de procese aflate pe rolul diferitelor instanţe de judecată.

 • Cinci miliarde pentru maşinile „rupte” în gropi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci miliarde pentru maşinile „rupte” în gropi

  Peste 300 de procese au fost intentate Primăriei de către şoferii care şi-au rupt maşinile în gropile din asfalt.Daunele plătite în urma hotărârilor judecătoreşti sunt uriaşe fiind recuperate din bugetul local, deci tot din banii contribuabililor păgubiţi.

 • Îi ajută pe compatrioţi să câştige procesele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îi ajută pe compatrioţi să câştige procesele

  Singurul avocat român din baroul de la Zaragoza este Nicoleta Cordunat, care a fost admisă la Facultatea de Drept din Granada înainte de a susţine examenul de Bacalaureat. După ce şi-a deschis un cabinet particular, românca a îndrumat numeroşi conaţionali cum să-şi rezolve problemele juridice.

 • Haos pe centura municipiului Deva: Firmele pierd o căruţă de bani în gropi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Haos pe centura municipiului Deva: Firmele pierd o căruţă de bani în gropi

  Proaspăt asfaltată în toamna anului trecut, centura ocolitoare a Devei se prezintă, astăzi ca după bombardament.  Craterele pun pe butuci afacerile firmelor care au parcuri auto. Un parc auto format din 10 maşini consumă, lunar, între 500 şi 2.000 de lei pentru reparaţiile maşinilor afectate de gropile din asfalt.

 • Sibiu: Judecătoria Agnita în pericol de desfinţare pentru că nu are procese
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Judecătoria Agnita în pericol de desfinţare pentru că nu are procese

  În timp ce toate celelalte judecătorii din judeţ îşi bat capul cu mii de dosare, la Agnita pare să se înţeleagă toată lumea. Doar 561 de procese au intrat pe rolul instanţelor judecătoriei Agnita  anul trecut, ceea ce a plasat instituţia pe lisa cu judecătorii care ar putea fi desfiinţate.

 • Braşov: Salariile profesorilor, date de instanţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: Salariile profesorilor, date de instanţă

  Sute de profesori braşoveni luptă în instanţă pentru aplicarea legii 221, privind majorarea salarială a dascălilor cu 50%, votată în unanimitate de parlamentari, la sfârşitul anului 2008.

 • Doi directori de deconcentrate, repuşi în funcţie de judecători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi directori de deconcentrate, repuşi în funcţie de judecători

  Fostul inspector şcolar general Mihai Mureşan şi Ioan Burcuşel, ex-directorul de la Direcţia pentru Cultură, au obţinut avize favorabile. Cei doi au fost demişi în luna mai de ministerele de resort, şi-au cerut dreptul în instanţă, iar acum le cer noilor miniştri repunerea în funcţii

 • Poliţişti de la IPJ Alba, sancţionaţi şi urmăriţi penal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţişti de la IPJ Alba, sancţionaţi şi urmăriţi penal

  Trei poliţişti din judeţul Alba sunt urmăriţi penal pentru comiterea de fapte penale în anul 2009. Pe perioada anului trecut alţi 22 de poliţişti au primit sancţiuni pentru săvârşirea de abateri disciplinare.

 • PORTRET Carmen Sandu - tânără şi tenace la şefia Tribunalului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PORTRET Carmen Sandu - tânără şi tenace la şefia Tribunalului

  A obţinut recent al doilea mandat ca preşedinte al Tribunalului Galaţi şi se numără printre cei mai tineri magistraţi din ţară care ocupă o funcţie de conducere. Din 142 de magistraţi care au concurat pentru o funcţie de conducere în România, a ieşit a patra.

 • Şomerii îşi lasă copiii fără pensii alimentare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şomerii îşi lasă copiii fără pensii alimentare

  Zeci de gălăţeni au fost daţi în judecată de către foştii soţi deoarece nu au mai achitat pensiile de întreţinere stabilite în cursul proceselor de divorţ  Parchetul a dispus scoaterea de sub urmărire penală a părinţilor reclamaţi după ce s-a constatat că nu mai au cu să-şi respecte obligaţia.

Modifică Setările