Stiri despre politicieni

  639 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Batista pe ţambal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Batista pe ţambal

  Surprinzătoare sunt tăcerea, lipsa de reacţie a celorlalţi medici şi a personalului sanitar din  sistemul de sănătate românesc în condiţiile în care funcţionează în prezent, cu marile probleme nerezolvate, cu incidentele şi accidentele care apar zilnic, dar nu se raportează şi nu se fac publice!  Oare de ce unii medici au sărit ca arşi în apărarea publică a lui Beuran, iar a doua zi au renunţat la grevă şi s-au apucat de treabă?!

 • Salvatorii Stângii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salvatorii Stângii

  E de-a dreptul înduioşător să constaţi câte persoane, fie ele cândva politicieni şi foşti deţinători de dregătorii guvernamentale, fie ziarişti în marea lor majoritate cu rădăcini în presa comunistă, vor să sară ba cu acţiuni concrete, ba cu un sfat ori numai cu o vorbă bună, în ajutorul nu doar al PSD, ci în cel al întregii stângi româneşti aflate în grea suferinţă.

 • În afacerea
„10 august 2018” a venit şi vremea decontării vinovăţiilor individuale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În afacerea „10 august 2018” a venit şi vremea decontării vinovăţiilor individuale

  Invitat joi seara în studiourile postului de televiziune Digi 24, ministrul de Interne din guvernul Orban, dl. Marcel Vela, a rostit un adevăr pe care l-am intuit toţi cei care am urmărit în după-amiaza  şi seara zilei de vineri, 10 august 2018 operaţiunile provocatoare la adresa manifestanţilor şi dimensiunea fără precedent a încercărilor de reprimare desfăşurate de trupele  Jandarmeriei.

 • Un week-end
încărcat de evenimente
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un week-end încărcat de evenimente

  Cred că nu există oraş din România care să nu fie deja împodobit pentru a întâmpina aşa cum se cuvine Sărbătorile de Crăciun şi de Anul Nou.

 • Ce ne desparte de normalitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce ne desparte de normalitate

  „Normalitatea“ pare o noţiune la îndemînă. Înţelesul ei e, pentru tot omul, subînţeles. Toţi credem că ştim ce e „normal“ şi ce nu, ce e „firesc“ omeneşte şi socialmente şi ce e derapant, alături cu drumul, eventual scandalos.

 • Ce lipseşte pe piaţa politică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce lipseşte pe piaţa politică

  N-am cum să fac un inventar complet. Tejghelele vieţii noastre politice, deşi multicolore în aparenţă, sînt, de fapt, goale. Dar m-aş opri la trei însuşiri fără de care, după părerea mea, un om politc nu este nici om întreg, nici politician întreg.

 • Ce mană cerească pentru magistraţii anticorupţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce mană cerească pentru magistraţii anticorupţie

  Dacă în România am fi avut o justiţie cu adevărat liberă şi independentă, instituţii funcţionale anticorupţie, magistraţi profesionişti, curajoşi, netimoraţi, neinfluenţaţi şi neatârnaţi, evenimentul moţiunii de cenzură le-ar fi adus oportunităţi extraordinare de lucru! Dar, avem noi aşa ceva? Răspunsul e simplu şi se vede cu ochiul liber - fenomenul corupţiei se dezvoltă în voie, nederanjat de nimeni!

 • De ce au avut românii nevoie de Carol I pe tronul Principatelor. Acesta nu s-a împăcat niciodată cu moravurile politicienilor români şi a vrut să abdice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce au avut românii nevoie de Carol I pe tronul Principatelor. Acesta nu s-a împăcat niciodată cu moravurile politicienilor români şi a vrut să abdice

  Principele Carol a fost persoana aleasă de elitele politice româneşti să conducă o ţară aflată pe muchie de cuţit, după abdicarea forţată a lui Cuza. Pentru neamţul venit să ofere prestigiu internaţional Moldovei şi Ţării Româneşti, a fost o misiune extrem de dificilă la început dar în cele din urmă dusă foarte bine până la capăt.

 • De la fripturision la corruption
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la fripturision la corruption

  Un nou scandal de corupţie în Franţa. Preşedintele Camerei deputaţilor, Richard Ferrand, este acuzat că a băgat, mult prea adânc, mâna în sacul unei firme la care a fost, mulţi ani, director.

 • Umilinţa publică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Umilinţa publică

  Lipsa de respect, furtul pe faţă, minciunile, ignorarea şi umilinţele cetăţenilor parcă sunt acum  mai mari ca oricând! Iar vinovaţii de acestea sunt cum am mai spus, statul şi funcţionarii lui, dar şi lipsa de reacţie a cetăţenilor. Uneori, ai impresia că mulţi dintre noi s-au născut umiliţi şi acceptă de bună voie batjocura la adresa lor. Ba, chiar îi mai votează şi slujesc pe cei care-i batjocoresc!

 • Carnaval politic românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carnaval politic românesc

  După bine articulata şi categorica alocuţiune de miercuri seara a preşedintelui Klaus Iohannis, dar şi după reacţiile imediate ale feluritelor formaţiuni politice, orice om de bună credinţă ar fi putut nutri speranţa că, încă din primele zile ale noii sesiuni parlamentare care începe astăzi, se vor face toate eforturile posibile în vederea ieşirii din criza politică prin care trece ţara.

 • Economist: Inflaţia ne face milionari şi săraci. Politicienii nu ne pot aduce prosperitate, doar munca o poate face
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Economist: Inflaţia ne face milionari şi săraci. Politicienii nu ne pot aduce prosperitate, doar munca o poate face

  Eurostat a confirmat luni scumpirile din România, în creştere pentru a şaptea lună consecutivă, de aproape trei ori mai mari decât media UE. Inflaţia poate fi considerată un impozit ascuns, care ne afectează pe toţi în aceeaşi măsură, opinează economistul USR Claudiu Năsui, avertizând că, de fapt, inflaţia ne sărăceşte, în ciuda creşterii veniturilor.

 • Căruţa „preşedinţilor“, pusă înaintea cailor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căruţa „preşedinţilor“, pusă înaintea cailor

  Nu contează poporul, cetăţenii, pregătirea, profesionalismul, aptitudinile, integritatea, moralitatea! Nu contează că au făcut ceva pentru ţară sau nu au făcut, nici dacă sunt cercetaţi pentru fapte de corupţie! La alţii nu contează că trebuie să răspundă pentru fapte grave, cum ar fi evenimentele din 10 august 2018 sau tragedia de la Colectiv, soldată cu 65 de morţi, pentru care nu a fost nimeni trimis în judecată!

 • Simona Halep
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simona Halep

  O veritabilă explozie de bucurie ieri pe reţelele sociale. Românii au uitat dintr-o dată, ca prin minune, de necazuri, de tot ceea ce îi desparte. Şi-au regăsit fie şi numai pentru o zi solidaritatea şi mândria naţională. Aşa cum nu se mai întâmplă, din păcate, decât cu ocazia marilor bucurii ori, la polul opus, a tragediilor care îndoliază o ţară.

 • Alo, domnilor politicieni, viceversa!...
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alo, domnilor politicieni, viceversa!...

  Crochiul autoportretistic conclusiv „ca la noi, la nimenea“ pare a nu mai satisface gusturile politicienilor români ‒ se trudeşte, din greu, la consolidarea acestuia, pentru a nu trece drept o spusă într-o doară, ci a fi o realitate vie, o pregnantă amprentă naţională.

 • Cine sunt cei mai bogaţi politicieni din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine sunt cei mai bogaţi politicieni din România

  Premierul Viorica Dăncila e mai bogat ca preşedintele, dar mai înstărit decât amândoi este ministrul Justiţiei. Politicienii şi-au actualizat declaraţiile de avere, iar pe inventar găsim lingouri de aur, locuinţe în America, conturi grase, terenuri şi case de vacanţă.

 • Soarta României se joacă la Miss Popularitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soarta României se joacă la Miss Popularitate

  Despre guvernarea dezastruoasa a PSD-ALDE din ultimii aproape 3 ani s-au scris mii de randuri. Sunt atatea de spus si de scris, incat mi-ar fi imposibil sa rezum in cateva propozitii, dar stim cu totii unde suntem: Romania se face tandari in fiecare zi, in fiecare seconda. Si economia, si investitiile, si sanatatea, si educatia, si cultura, si societatea.

 • Cu liderii actuali, PSD nu se poate reforma!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu liderii actuali, PSD nu se poate reforma!

  A doua zi de după alegerile europarlamentare şi Referendumul din 26 mai 2019, am fost sunat de un prieten cu dreaptă coloană vertebrală şi sănătoase principii de viaţă.

 • VIDEO Cum sunt şantajaţi primarii PSD din Olt cu rezultatele de la Euroalegeri. „Să vă piară din minte pensia specială!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum sunt şantajaţi primarii PSD din Olt cu rezultatele de la Euroalegeri. „Să vă piară din minte pensia specială!“

  Zeci de primari PSD participanţi la o întrunire a Asociaţiei Comunelor din România au pus în discuţie problema pensiilor speciale care le-au fost promise la nivel guvernamental. Mai mulţi parlamentari prezenţi la şedinţă le-au dat de înţeles că adoptarea în regim de urgenţă a Codului Administrativ, care face referire şi la pensiile speciale pentru primari, depinde de rezultatele pe care partidul le obţine la alegerile europarlamentare.