Stiri despre marcel iures

  129 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Trei piese de
excepţie la Festivalul de Dramaturgie Contemporană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei piese de excepţie la Festivalul de Dramaturgie Contemporană

  Miercuri şi joi braşovenii pot aplauda la scenă deschisă actorii care vor pune în scenă trei spectacole extraordinare. Unul dintre cele mai aşteptate este Moromeţii, cu Marcel Iureş şi George Mihăiţă în rolurile principale.

 • Marcel Iureş joacă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marcel Iureş joacă "Absolut" la Londra

  Actorul Marcel Iureş a fost invitat la Londra pentru o reprezentaţie a spectacolului one-man-show "Absolut", la Leicester Square Theatre.

 • „Ideo Ideis“ a pus Alexandria pe harta românească a culturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Ideo Ideis“ a pus Alexandria pe harta românească a culturii

  Alexandru Ion (27 de ani) şi Andreea Borţun (24 de ani), din Alexandria, sunt cofondatorii Festivalului naţional de teatru tânăr „Ideo Ideis“, ajuns la a IX-a ediţie şi care tocmai a avut loc în perioada 18-26 august. Din 2006 şi până în prezent, festivalul a crescut şi s-a transformat într-un eveniment de referinţă.

 • Frumuseţea complexă. La mulţi ani, Marcel Iureş!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frumuseţea complexă. La mulţi ani, Marcel Iureş!

  Nu l-am văzut în Hamlet sau în Claudius, nici în Moromeţii varianta Cătălin Ştefănescu, dar tot ştiu că e un mare actor. Marcel Iureş a împlinit ieri 63 de ani.

 • Amza Pellea ar fi împlinit, astăzi, 83 de ani. Cum râdeau marii actori cu nea Mărin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amza Pellea ar fi împlinit, astăzi, 83 de ani. Cum râdeau marii actori cu nea Mărin

  La 7 aprilie 1931 s-a născut Amza Pellea, marele actor fiind răpus de o boală incurabilă pe 12 decembrie 1983. În mintea multor români, actorul a rămas cunoscut ca „nea Mărin“, olteanul de la Băileşti. adevarul.ro vă prezintă câteva întâmplări haioase cu Amza Pellea, trăite şi povestite de mari actori români.

 • Păi… despre ce vorbim noi aici, domnule Ştefănescu?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Păi… despre ce vorbim noi aici, domnule Ştefănescu?

  Păi chiar despre piesa dumitale. Pe care am văzut-o într-o seară răcoroasă de primăvară, într-o săliţă de pe Calea Victoriei unde se ia totdeauna act de teatru de calitate. Deşi am venit singur, mi-au fost alături circa o sută de suflete.

 • Vedete de top la Zilele oraşului Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vedete de top la Zilele oraşului Slatina

  Personalităţi incontestabile ale scenei culturale şi muzicale vor putea fi admirate la Slatina, săptămâna viitoare, cu ocazia manifestărilor dedicate celebrării a 646 de ani de la prima atestare documentară a municipiului. Renunite sub sigla “Slatina, dragostea mea”, manifestările vor aduce laolaltă nume sonore, precum: actorii Marcel Iureş şi Gheorghe Vişu, cântăreţii Corina Chiriac, Gabriel Dorobanţu, Antonia şi Pepe, sau comicul Vasile Muraru.

 • Marcel Iureş, invitat, diseară, la „Nocturne“: „La 
Revoluţie, înainte de toate, am învăţat să înjurăm. După care, am 
învăţat să spunem «nu»“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marcel Iureş, invitat, diseară, la „Nocturne“: „La Revoluţie, înainte de toate, am învăţat să înjurăm. După care, am învăţat să spunem «nu»“

  Luni, 16 decembrie, în ultima ediţie din acest an a emisiunii „Nocturne“, de la TVR 1, Marina Constantinescu propune o întâlnire cu unul dintre cei mai mari actori de teatru şi film, Marcel Iureş. „M-am născut la Teatrul Bulandra“, a spus actorul care a avut curajul să părăseacă teatrul românesc pentru necunoscutul drum american.

 • VIDEO 30 de ani fără
Amza Pellea. Cum râdeau marii actori cu nea Mărin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO 30 de ani fără Amza Pellea. Cum râdeau marii actori cu nea Mărin

  La 12 decembrie 1983, Amza Pellea s-a stins din viaţă, răpus de o boală incurabilă. În mintea multor români, actorul a rămas cunoscut ca „nea Mărin“, olteanul de la Băileşti. adevarul.ro vă prezintă câteva întâmplări haioase cu Amza Pellea, trăite şi povestite de mari actori români.

 • Actorul Marcel Iureş joacă în serialul american „Riposta“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorul Marcel Iureş joacă în serialul american „Riposta“

  Actorul Marcel Iureş joacă în mai multe episoade ale celui de-al patrulea sezon al serialului american „Riposta/ Strike Back“, în rolul unui important traficant de droguri rus, care îşi doreşte ca moartea fiului său să fie răzbunată.

 • VIDEO Copiii storc lacrimi la Alexandria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Copiii storc lacrimi la Alexandria

  Vreme de zece zile (7-16 august), în judeţul Teleorman, sute de tineri au luat parte la unul dintre cele mai importante proiecte de educaţie alternativă din România – Festivalul Naţional de Teatru Tânăr „Ideo Ideis“.

 • Două filme de excepţie, proiectate în Parcul Tineretului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două filme de excepţie, proiectate în Parcul Tineretului

  Centrul Judeţean de Cultură si Artă Buzău îi invită şi în această săptămână pe buzoieni la film. La amfiteatrul din Parcul Tineretului, joi şi vineri pot fi urmărite filmele româneşti „Tatăl fantomă” şi „Caravana cinematografică”.

 • VIDEO Adevărul Live: Ce au în comun Marcel Iureş, Vlad Zamfirescu şi Horaţiu Mălăele cu un oraş fără teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Adevărul Live: Ce au în comun Marcel Iureş, Vlad Zamfirescu şi Horaţiu Mălăele cu un oraş fără teatru

  Festivalul Naţional de Teatru Tânăr „Ideo Ideis“, ajuns la ediţia a VIII-a, începe joi, 8 august, în Alexandria. Oraşul fără teatru şi fără cinematograf este gazda celui mai important festival de teatru pentru liceeni din ţară, care atrage an de an sute de adolescenţi şi nume grele ale scenei româneşti. Spre exemplu, Marcel Iureş este preşedintele de onoare al festivalului care se desfăşoară între 8 şi 16 august în judeţul Teleorman.

 • Marcel Iureş împlineşte astăzi 62 de ani. La mulţi ani, maestre!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marcel Iureş împlineşte astăzi 62 de ani. La mulţi ani, maestre!

  Îndrăgitul actor Marcel Iureş împlineşte astăzi vârsta de 62 de ani. Numele lui este sinonim cu performanţa şi dragostea atât pentru teatru, cât şi pentru film, dovadă stă faptul că a fost declarat de două ori cel mai bun actor de teatru din România (în 1998 şi 2001).

 • Îndrăgitul actor Marcel Iureş, impresionat de sala de spectacole de pe malul Borcei:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Îndrăgitul actor Marcel Iureş, impresionat de sala de spectacole de pe malul Borcei: "Îmi place la nebunie!"

  Îndrăgitul actor Marcel Iureş, care a cutreierat lumea în lung şi-n lat, a rămas mut de uimire când a văzut sala de spectacole de la Călăraşi. Venit în Bărăgan să-i dea viaţă lui Ivan Turbincă în piesa “Absolut” , artistul a mărturisit că a fost impresionat pe sala de spectacole a Centrului de Cultură şi Administraţie “Barbu Ştirbei”.

 • Despre deznădejde şi lupta cu ea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre deznădejde şi lupta cu ea

  Până de curând aş fi spus despre mine, fără ezitare, că sunt un optimist. Acum n-aş mai putea s-o fac foarte uşor, decât dacă uit de ştiri, televiziuni, politicieni.Trecând peste plecatul din ţară, idee cu care am început să cochetez de curând, o altă soluţie, mai degrabă clişeistică decât realistă, ar fi să mă mut în pădure.

 • FOTO Marcel Iureş, pe scenă la Lunca Ilvei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Marcel Iureş, pe scenă la Lunca Ilvei

  Locuitorii comunei Lunca Ilvei au avut parte de o surpriză pe cinste în acest weekend. Pe scena căminului cultural a urcat Marcel Iureş, care a jucat piesa ”Absolut”. Actorul este un susţinător al Asociaţiei Tăşuleasa Social şi bun prieten cu primarul comunei Flaviu Lupşan.

Modifică Setările