Actorul Marcel Iureş, invitat în ultima emisiune a lui Luca Niculescu la Digi 24

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Marcel Iureş este invitatul lui Luca Niculescu în ultima emisiune „Imparţial“ FOTO Digi 24
Actorul Marcel Iureş este invitatul lui Luca Niculescu în ultima emisiune „Imparţial“ FOTO Digi 24

Luca Niculescu, numit ambasador al României în Franţa, îl va avea invitat în ultima ediţie a emisiunii „Imparţial“, difuzată de Digi24 duminică, 27 decembrie, de la ora 20.10, pe actorul Marcel Iureş.

După aproape patru ani de emisie, Luca Niculescu îşi ia la revedere de la echipa Digi24 pentru a începe o carieră în diplomaţie. 

Pentru jurnalistul Luca Niculescu momentul este unul emoţionant. „Au fost patru ani foarte-foarte denşi, în care m-am bucurat că am participat şi eu la construcţia acestei televiziuni ce a devenit repede un reper în România. Nu pot decât să le mulţumesc tuturor colegilor care au făcut ca această televiziune să fie ceea ce este. La despărţire, mă simt cumva ca în povestea lui Slavici: «un ochi râde, celălalt plânge»“, a declarat Niculescu. 

La înregistrările ultimei ediţii de „Imparţial“ colegii din echipa Digi24 au reuşit să îl surprindă pe Luca Niculescu. Fără ca el să ştie a putut urmări, în platoul emisiunii, mesajele venite de la Alice Iacobescu, Stelian Muscalu, Adina Goriţă, Andrei Tomescu, Dana Gonţ, Izabela Pănescu, Vera Secrieru, Elena Vijulie, Oana Zamfir, Laura Teodoru. Extrem de emoţionat de gestul colegilor săi, în prezenţa invitatului de marcă, actorul Marcel Iureş, Luca şi-a luat „la revedere“ de la telespectatorii Digi24. 

impartial
impartial

Luca Niculescu, emoţionat de gestul colegilor de la Digi 24 

În ultima ediţie „Imparţial“ de la Digi24 puteţi fi martorii unei discuţii deschise despre actorie, viaţă şi principii. O lecţie despre cum ar trebui să aratăm noi, în fiecare zi, primită de la unul dintre cei mai titraţi actori români, Marcel Iureş. 

Ultima ediţie de „Imparţial“ poate fi urmărită duminică, 27 decembrie, de la ora 20.10, la Digi24.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite