Ce nume grele vin la Festivalul Internaţional de Animaţie „Gulliver”, care se va desfăşura la Galaţi în luna mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii au anunţat că pe scena festivalului vor juca, cu certitudine, Marcel Iureş şi George Mihăiţă, în spectacolul “Păi…despre ce vorbim noi aici, domnule?”, o adaptare după romanul Moromeţii de Marin Preda.

La Teatrul de Păpuşi din Galaţi au început pregătirile pentru Festivalul Internaţional de Animaţie “Gulliver”, care se va desfăşura în perioada 15-20 mai 2017.

Evenimentul va fi găzduit de Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, la care Teatrul „Gulliver” a fost „alipit” temporar după ce sediul în care a funcţionat şase decenii a fost retrocedat foştilor proprietari.

Aşa cum ne-au obişnuit organizatorii, de câteva ediţii încoace, programul festivalului va cuprinde, pe lângă evenimente pentru cei mici, şi spectacole de seară, destinate publicului adult. 

Printre numele cu greutate care vor juca pe scena festivalului, se numără Marcel Iureş şi George Mihăiţă, în spectacolul “Păi…despre ce vorbim noi aici, domnule?”, o adaptare după romanul Moromeţii de Marin Preda.

Mai multe detalii despre proiectele şi programul teatrului puteţi afla de pe site-ul www.teatrul-gulliver.ro şi pagina de facebook www.facebook.com/TeatrulGulliver.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite