stiri despre dmitri medvedev

Diaspora românească, foarte numeroasă, numără însă foarte puţini aleşi locali de origine română. La ultimele alegeri, a crescut numărul de candidaţi, dar sunt încă rare cazurile în care aceştia au reuşit. În acelaşi timp, românii consideră că nu sunt suficient de bine reprezentaţi, dar sunt puţini cei care se înscriu pe listele electorale, pentru a putea vota.

acum 6 ore · comentarii (1)

Cine ştie cum funcţionează puterea absolută a lui Putin realizează că declaraţiile colonelului în rezervă, Mihail Hodarionok, reprezintă mult mai mult decât pare la o primă vedere. În Rusia există o lege care interzice criticile la adresa războiului cu Ucraina, la politica dusă de Putin în contextul acestui conflict.

acum 15 ore · comentarii (14)

Virginie Efiera, belgianca din sulfurosul - ca să nu-i zicem deocheatul - Benedetta de anul trecut, a fost Maestru sau oare îi zicem Maestra de Ceremonii,(în chiar ziua în care şefa cabinetului francez a fost desemnata: Elisabeth Borne) elegantă şi emoţionată faţă de cei trei pe care trebuia să-l introducă: strălucitul actor şi caracter Forest Whitaker, cu un Palme d Or pentru întreaga carieră, care sperăm că nu s-a încheiat.

acum 13 ore · comentarii (0)

Şansa fostului ambasador SUA în Ucraina (2016 – 2019), doamna Marie Yovanovitch, să devină dintr-odată persoana publică şi să-şi expună viaţa, altfel interesantă, într-o carte, a apărut în momentul în care preşedintelui Trump i s-a părut, i s-a sugerat, i s-a transmis, nu mai contează acum, că reprezentantul său la Kiev nu-i mai ascultă ordinele. Ba mai mult, le ignoră şi conspiră pentru a îl împiedica să obţină un al doilea mandat prezidenţial.

De la începutul invaziei ruseşti în Ucraina au fost mai multe voci care au susţinut că România nu face tot ce poate pentru a ajuta militar Kievul. Conform unei analize a Institutului Kiel citată de Europa Liberă, statul român a alocat cele mai puţine fonduri pentru a sprijini Ucraina în războiul cu Rusia dintre toate ţările vecine.

acum 2 zile · comentarii (20)

Acordul nuclear semnat în 2015 de statele P5+1 (Statele Unite, Marea Britanie, Franţa, China, Rusia şi Germania) şi Republica Islamică Iran a pus capăt unei perioade de negocieri întinsă pe 12 ani şi a ameliorat instabilitatea regională cauzată de neliniştile provocate de ambiţiile nucleare ale elitei politice din Teheran.

acum 3 zile · comentarii (1)
Modifică Setările