Stiri despre concedii

  113 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Căpşunarii se întorc în ţară cu tolba goală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căpşunarii se întorc în ţară cu tolba goală

  Vama Borş a fost aglomerată în weekend, întrucât mii de români au venit acasă pentru vacanţa de vară. Fără prea mulţi bani în buzunare, ei vor sta o lună alături de rude. Dacă în alţi ani stranierii au avut maşinile încărcate cu cadouri, în această vară darurile aduse celor dragi au un caracter mai mult simbolic.

 • “Picaţii” de la Gardă s-au îmbolnăvit subit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  “Picaţii” de la Gardă s-au îmbolnăvit subit

  Toţi cei cinci comisari ai Gărzii Financiare Botoşani care au fost respinşi la testarea profesională organizată în perioada 11 - 16 iulie se află în concediu medical. Sâmbătă lor le-au expirat avizele de 30 de zile şi ar fi trebuit să li se emită deciziile de încetare a raporturilor de muncă, însă conducerea instituţiei nu poate face acest lucru deoarece angajaţii respectivi nu se află la serviciu.

 • Vacanţa-croazieră, între lux şi chilipir
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vacanţa-croazieră, între lux şi chilipir

  Peste 5.000 de români vor alege în această vară să-şi petreacă vacanţa pe vase de croazieră, spun agenţiile. Ei se orientează către biletele mai ieftine. Pachetele turistice pe vase de croazieră nu mai sunt un lux din 2009, de când au început să se ieftinească. Destinaţia preferată a românilor: Marea Mediterană.

 • Un concediu dedicat relaxării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un concediu dedicat relaxării

  Românii au început să acorde mai multă atenţie vacanţelor terapeutice, pe lângă cele dedicate vizitelor scurte în capitalele europene sau cumpărăturilor. Vacanţele la spa atrag două tipuri de turişti: cei care merg doar pentru a face tratamente şi cei care aleg această variantă ca o componentă a sejurului.

 • Concediile medicale au scăzut la jumătate în 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concediile medicale au scăzut la jumătate în 2010

  Poliţia concediilor medicale i-a descurajat atât pe medici, cât şi pe asiguraţi. Anul trecut, medicii au eliberat 62.750 concedii medicale, cu peste 49 000 mai puţine decât în 2009.

 • Stațiunile de ski din Austria sunt pline de orădeni începând cu acest weekend
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stațiunile de ski din Austria sunt pline de orădeni începând cu acest weekend

  Sute de orădeni au ales să-și petreacă o săptămână la schi în stațiunile montane din Austria. Deși oferta la Vârtop e mult mai ieftină și mai aproape de casă, orădenii aleg destinații pentru care scot din buzunar peste 500 de euro de persoană. Majoritatea celor plecați sunt familii care profită de perioada de vacanță a copiilor.

 • Zeci de firme orădene au angajat oameni fără să le facă forme legale de muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zeci de firme orădene au angajat oameni fără să le facă forme legale de muncă

  Controalele efectuate de Inspectoratul Teritorial de Muncă Bihor au dezvăluit 35 de firme care angajau oameni la negru. În plus inspectorii au amendat și angajatorii care nu respectau regulile cu privire la orele de muncă suplimentare, nu întocmeau fișa postului și nu planificau concediile de odihnă ale oamenilor.

 • Focşani: Concedii medicale date pe ochi frumoşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Concedii medicale date pe ochi frumoşi

  S-au dat sancţiuni care depăşesc 20.000 de lei medicilor specialişti şi de familie din judeţ. 100 de controale în cabinetele a 80 de medici de familie şi specialişti din Vrancea au scos la iveală nereguli grave în eliberarea concediilor medicale.

 • Vremea şi vremurile au tras turismul buzoian în noroi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vremea şi vremurile au tras turismul buzoian în noroi

  Numărul de turişti care au vizitat în această vară Vulcanii Noroioşi este cu 75 la sută mai mic decât anul trecut. Custodele de aici, Dumitru Roşu, este de părere că vremea ploioasă, din lunile iunie şi iulie, i-a ţinut departe de rezervaţia naturală chiar şi pe puţinii turişti neatinşi de recesiune.

 • A început nebunia concediilor în vămile arădene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A început nebunia concediilor în vămile arădene

  Încă din această săptămână traficul de persoane prin vămile arădene a crescut deja cu circa cinci procente. Poliţiştii de frontieră se aşteaptă ca aceste valori să crească şi mai mult odată cu apropierea lunii august, adică luna concediilor în toată Europa.

 • Buluc la paşapoarte în Sălaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buluc la paşapoarte în Sălaj

  În această perioadă Serviciul public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor are în lucru mai multe documente decât în primul trimestru al anului. Se preconizează că peste 1.000 de sălăjeni vor apela la acest serviciu în iulie.

Modifică Setările