Stiri despre ceai verde

  104 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Topul celor mai eficiente ceaiuri
împotriva migrenelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai eficiente ceaiuri împotriva migrenelor

  Conform unor statistici recente, mai bine de 20% din populaţia planetei suferă constant de migrene, în destule cazuri durerile de cap apărând cel puţin de 2-3 ori pe lună. Există mai multe ceaiuri ce acţionează cu succes ca remedii împotriva migrenelor.

 • Băuturi recomandate când faci sport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băuturi recomandate când faci sport

  În timpul antrenamentului fizic corpul nostru foloseşte energia stocată, iar acest proces creşte termogeneza în organism. Atunci transpirăm şi ne deshidratăm, motiv pentru care băuturile sunt esenţiale. Iată ce băuturi sănătoase sunt recomandate în timpul sportului pentru a stimula arderea caloriilor.

 • Cum se prepară cel mai bun ceai de slăbit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară cel mai bun ceai de slăbit

  Dacă nu ai fost mulţumit de ceaiurile din comerţ gata preparate pentru a te ajuta să slăbeşti, încearcă să îţi pregăteşti singur acasă cel mai bun mix care să te ajute în lupta cu kilogramele în plus.

 • 6 băuturi care te relaxează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 băuturi care te relaxează

  Când te simţi lipsită de vlagă, ai tendinţa să apelezi la băuturile energizante, chiar dacă acestea au un efect nociv şi de scurtă durată. Totuşi, ar trebui să te gândeşti că nu energia este cea care îţi lipseşte, ci poate relaxarea, acea stare de bine care te ajută să perseverezi în tot ceea ce faci. De aceea, poate ar trebui să încerci câteva din băuturile relaxante, care îţi redau calmul şi înlătură oboseala!

 • Trucuri pentru a slăbi mai uşor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri pentru a slăbi mai uşor

  Pentru a pierde corect şi uşor în greutate este necesar să apelezi la câteva trucuri simple şi în acelaşi timp utile.

 • Momente potrivite pentru savurarea ceaiului verde
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Momente potrivite pentru savurarea ceaiului verde

  Ceaiul verde a devenit o băutură foarte populară în rândul femeilor. Sănătos şi cunoscut pentru efectele pe care le are în procesul de pierdere în greutate, ceaiul verde stimulează creierul şi îmbunătăţeşte funcţiile principalelor organe. Dar te poţi bucura de toate beneficiile pe care le are asupra sănătăţii numai atunci când îl bei la timpul potrivit.

 • Ceaiuri potrivite pentru orice afecţiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiuri potrivite pentru orice afecţiune

  O băutură delicată, mai de iarnă, care mai are şi proprietăţi curative. Te calmează, te ajută să te trezeşti, îţi dă energie.... pentru orice vrei, găseşti un ceai potrivit. Cum să faci, ce să faci, ce ceaiuri trebuie să-ţi iei şi la ce sunt ele bune îţi arătăm noi în continuare.

 • Pericolele
stresului cronic. Cum gestionăm problema
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pericolele stresului cronic. Cum gestionăm problema

  Stresul se poate acumula la un nivel semnificativ către finalul zilei. Jobul, copiii, viaţa socială, toate mai adaugă câte ceva la acest sindrom al vieţii moderne. În timp, aceste acumulări pot duce la declanşarea unor boli. Cum putem gestiona această problemă.