Stiri despre ceai verde

  109 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ceaiul reduce riscul
de boli de inimă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiul reduce riscul de boli de inimă

  Consumul frecvent de ceai, adică de cel puţin trei ori pe săptămână, poate contribui la o viaţă mai lungă şi la o stare de sănătate mai bună, arată un nou studiu publicat în European Journal of Preventive Cardiology.

 • Topul celor mai eficiente ceaiuri
împotriva migrenelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai eficiente ceaiuri împotriva migrenelor

  Conform unor statistici recente, mai bine de 20% din populaţia planetei suferă constant de migrene, în destule cazuri durerile de cap apărând cel puţin de 2-3 ori pe lună. Există mai multe ceaiuri ce acţionează cu succes ca remedii împotriva migrenelor.

 • Băuturi recomandate când faci sport
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băuturi recomandate când faci sport

  În timpul antrenamentului fizic corpul nostru foloseşte energia stocată, iar acest proces creşte termogeneza în organism. Atunci transpirăm şi ne deshidratăm, motiv pentru care băuturile sunt esenţiale. Iată ce băuturi sănătoase sunt recomandate în timpul sportului pentru a stimula arderea caloriilor.

 • Cum se prepară cel mai bun ceai de slăbit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară cel mai bun ceai de slăbit

  Dacă nu ai fost mulţumit de ceaiurile din comerţ gata preparate pentru a te ajuta să slăbeşti, încearcă să îţi pregăteşti singur acasă cel mai bun mix care să te ajute în lupta cu kilogramele în plus.

 • 6 băuturi care te relaxează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 băuturi care te relaxează

  Când te simţi lipsită de vlagă, ai tendinţa să apelezi la băuturile energizante, chiar dacă acestea au un efect nociv şi de scurtă durată. Totuşi, ar trebui să te gândeşti că nu energia este cea care îţi lipseşte, ci poate relaxarea, acea stare de bine care te ajută să perseverezi în tot ceea ce faci. De aceea, poate ar trebui să încerci câteva din băuturile relaxante, care îţi redau calmul şi înlătură oboseala!

 • Trucuri pentru a slăbi mai uşor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri pentru a slăbi mai uşor

  Pentru a pierde corect şi uşor în greutate este necesar să apelezi la câteva trucuri simple şi în acelaşi timp utile.

 • Momente potrivite pentru savurarea ceaiului verde
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Momente potrivite pentru savurarea ceaiului verde

  Ceaiul verde a devenit o băutură foarte populară în rândul femeilor. Sănătos şi cunoscut pentru efectele pe care le are în procesul de pierdere în greutate, ceaiul verde stimulează creierul şi îmbunătăţeşte funcţiile principalelor organe. Dar te poţi bucura de toate beneficiile pe care le are asupra sănătăţii numai atunci când îl bei la timpul potrivit.

 • Ceaiuri potrivite pentru orice afecţiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiuri potrivite pentru orice afecţiune

  O băutură delicată, mai de iarnă, care mai are şi proprietăţi curative. Te calmează, te ajută să te trezeşti, îţi dă energie.... pentru orice vrei, găseşti un ceai potrivit. Cum să faci, ce să faci, ce ceaiuri trebuie să-ţi iei şi la ce sunt ele bune îţi arătăm noi în continuare.

 • Pericolele
stresului cronic. Cum gestionăm problema
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pericolele stresului cronic. Cum gestionăm problema

  Stresul se poate acumula la un nivel semnificativ către finalul zilei. Jobul, copiii, viaţa socială, toate mai adaugă câte ceva la acest sindrom al vieţii moderne. În timp, aceste acumulări pot duce la declanşarea unor boli. Cum putem gestiona această problemă.

 • Combate dependenţa de cafea cu băuturi sănătoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Combate dependenţa de cafea cu băuturi sănătoase

  Cafeaua este băutura cu care ce mai mulţi dintre noi ne începem ziua, dar două ceşti pe zi sunt mai mult decât suficient. Dar din cauza volumului mare de muncă, ajungem să bem mai multe cafele pe zi, ceea ce nu este benefic pentru sănătatea noastră.

 • De ce să nu bei cafea în zilele libere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce să nu bei cafea în zilele libere

  Ai întrat în concediu de sărbători sau ai doar câteva zile libere? Iată cum te ajută abstinenţa de la cafea în aceste zile!

 • Ce alimente te feresc de depresie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce alimente te feresc de depresie

  Dacă ai o stare de agitaţie continuă, iar tristeţea nu te mai părăseşte, nu ezita să consulţi un medic specialist deoarece există posibilitatea ca un blocaj emoţional să-ţi creeze anumite dezechilibre care, pe termen lung, îţi vor afecta sănătatea.

 • 4 tipuri de ceai bune pentru sănătatea ta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 tipuri de ceai bune pentru sănătatea ta

  Ceaiul este una dintre cele mai consumate băuturi din întreaga lume, imediat după apă. Există o varietate de ceaiuri, fiecare cu proprietăţile sale terapeutice încât uneori te poţi găsi în postura de a nu şti pe care să-l alegi. Iată care sunt particularităţile fiecărui ceai în parte!

Modifică Setările