Admitere liceu 2011. Repartizarea locurilor în Târgu-Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

targu-jiu.adevarul.ro vă prezintă rezultatele in urma repartizarii la liceele din judet.

Peste 4700 de elevi din judeţul Gorj vor afla mâine la ce liceu vor învăţa. Aceştia vor fi repartizaţi în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi în funcţie de opţiunile acestora. Înscrierea elevilor în liceele în care au fost admişi va avea loc în perioada 15-25 iulie. Candidaţii care nu îşi depun dosarele până la 15 iulie se consideră retraşi, iar locurile corespunzătoare sunt declarate neocupate. În judeţul Gorj, la evaluarea naţională au participat 4.735 de elevi, dintre care 1.157 nu au luat notă de trecere, dar vor avea dreptul să se măcar una dintre cele două materii. cele mai multe note de 10 au fost acordate la matematică. Dintre cei care nu au obţinut note de trecere, cei mai mulţi, 718, fiind la matematică.
Consultă aici listele cu rezultatele de la repartizarea în licee.

Mai multe pentru tine:
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. Control judiciar pentru generalul Dumitru Dumbravă
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America