FOTOGALERIE Omagiu fără scandal, la mormântul Mădălinei Manole. Soţul şi părinţii s-au evitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Manole ar fi împlinit pe 14 iulie 2012 vârsta de 45 de ani

La doi ani de la moartea Mădălinei Manole, soţul artistei, Petru Mircea, tatăl şi fratele cântăreţei, dar şi câtzeva zeci de admiratori au venit la cimitirul Bolovani, din Ploielşti, pentru a-i aduce un omagiu în linişte

La comemorarea a doi ani de la moartea cântăreţei Mădălina Manole, la mormântul acesteia din Ploieşti s-au strâns câteva zeci de admiratori, veniţi din zone îndepărtate ale ţării, de la Medgidia, la Iaşi sau Focşani. Soţul, Petru Mircea, a sosit la puţin timp după ora 9.00, însoţit de un cuplu de prieteni şi aducând mai multe coroane. Acesta s-a aşezat, tăcut, lângă mormânt, şi a evitat contactul cu fanii sau cu reprezentanţii presei locale.

CITIŢI ŞI:

Admiratorii Mădălinei Manole au venit din toată ţara la mormântul artistei

Pentru prima dată în cei doi ani, comemorarea s-a încheiat fără scandal. Soţul şi părinţii, care încă au multe de împărţit, nu s-au intersectat. Petru Mircea a plecat de la cimitir în jurul orei 11.00, iar la scurt timp după asta a apărut şi tatăl solistei, Ion Manole, însoţit de fratele Mădălinei.

Pe lângă durerea pricinuită de pierdere unei fiinţe dragi, cei doi suspină amar şi din cauza faptului că, în continuare, la mormântul Mădălinei nu există niciun momunemt funerar, lucru de care ar fi trebuit să se ocupe soţul.

Click pe imagini pentru fotogalerie

„Fetița mea zace aici, sub pământ, pentru că iubitul ei soț nu s-a învrednicit să-i facă un monument și o cruce așa cum a promis. Prima autorizație de construcție a expirat deja, dar, dacă ar vrea, Petru Mircea ar putea să ia o altă autorizație și să-i facă un mormânt așa cum merită. Lumea se întreabă de ce nu facem noi. El este cel căruia i-a fost concesionat acest mormânt, pentru 49 de ani, și ne trebuie o aprobare din partea lui. Pe care nu am obținut-o. Dumnezeu va face dreptate, iar cei care au fost vinovați de moartea fetiței mele vor plăti. În justiția din România, unde procurorii sunt luați cu cătușe la mâini, nu s-a putut", a spus, cu jale, Ion Manole.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!