Bokila a refuzat să intre la pregătirea pentru Supercupă. Clubul Petrolul a demarat suspendarea jucătorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duminică, Bokila s-a fotografiat cu fanii din Ploieşti şi a dat autografe. FOTO Adevărul Ploieşti

Jeremy Bokila a refuzat să intre în programul petroliştilor pentru meciul din Supercupa României, astfel că oficialii de la club au demarat formalităţile necesare pentru suspendarea jucătorului

După ce, duminică, Bokila a fost prezent la întâlnirea cu fanii ploieşteni şi şi-a asumat, alături de întreaga echipă, obiectivul de aduce Supercupa României la Ploieşti, acesta a refuzat să intre în programul de pregătire al echipei pentru partida cu Steaua, din 10 iulie, de pe Arena Naţională.

„Decizia este strict a lui şi a impresarilor care îl reprezintă, aceştia dorindu-şi un transfer urgent. Drept urmare, Fotbal Club Petrolul Ploieşti a demarat formalităţile necesare pentru suspendarea jucătorului Jeremy Bokila, actele urmând să fie înaintate către FIFA în situaţia în care el nu va reveni, în cel mai scurt timp posibil, în programul echipei noastre “, au precizat oficialii de la FC Petrolul.

„Jucătorul Jeremy Loteteka Bokila se află sub contract ferm cu Fotbal Club Petrolul Ploieşti pentru următorii doi ani şi nu există vreun acord, verbal sau scris, încheiat între gruparea noastră şi un alt club interesat de un eventual transfer. Ţinând cont de obiectivele propuse pentru perioada următoare, atât pe plan intern cât şi în Europa League, clubul nostru are tot interesul să mizeze pe aportul jucătorului Jeremy Loteteka Bokila“, se mai arată în precizarea transmisă de FC Petrolul.

Mai puteţi citi

Petrolul începe campionatul la Cluj

FOTO Sesiune de autografe înainte de Supercupa României. Fotbaliştii Petrolului s-au întâlnit cu sute de fani