Girația de pe Dacia a fost amenajată, gratuit, de o societate privată din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societățile comerciale din Oradea continuă amenajarea gratuită a spațiilor verzi din oraș, ca urmare a parteneriatelor încheiate de municipalitatea orădeană cu diferite firme.  

Spațiile verzi din oraș sunt amenajate, gratuit, de societăți comerciale

Primăria transmite în folosință gratuită spațiile verzi către asociațiile de proprietari

Municipalitatea a finalizat amenajarea giraţiei de la intersecţia Bulevardului Dacia cu strada Transilvaniei. Girația a fost amenajată gratuit de firma Inter Terra, în baza unui acord de colaborare încheiat cu Primăria Oradea.

Firma a plantat în această giraţie arbuşti, ienuperi, trandafiri mini-rose, trandafiri acoperitori, tuja, după care a pus un strat de dolomit între plante. În ceea ce priveşte amenajarea B-dului Dacia, urmează ca trotuarele de pe partea stângă - sensul spre Borş să fie gata până la 17 iulie 2010, iar cele de pe partea dreaptă (intersecţie cu str. Transilvaniei) până la data de 31 iulie 2010.

"Tot în această lună s-a finalizat  amenajarea giraţiei de la intersecţia B-dul Dacia - Carpaţi, realizată gratuit de către  firma S.C. Galassini România S.R.L. Aici au fost plantaţi o serie de arbuşti ornamentali şi plante perene, giraţia a fost acoperită cu gazon, după care s-a pus un strat de dolomit între plantele din cele două scuaruri", se arată într-un comunicat al Primăriei Oradea.

  În cadrul unor parteneriate încheiate între municipalitate şi companii din Oradea, au mai fost amenajate gratuit până acum sensurile giratorii: Calea Aradului - Ogorului (Obi), Nufărului - Ogorului (Lotus Center), Calea Aradului - H. Ibsen (Obi).