Start în Raliul Frumuseţii, competiţia auto dedicată femeilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferiţele sunt invitate la Raliul Frumuseţii.

Raliul Frumuseţii va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni pe traseul Deva – Hunedoara – Sântuhalm – Simeria – Geoagiu Băi. Competiţia este dedicată femeilor pasionate de automobilism.

Municipiile Deva şi Hunedoara şi oraşele Simeria şi Geoagiu-Băi vor găzdui la finalul acestei săptămâni probele Raliului Frumuseţii, o competiţie automobilistică dedicată femeilor.

Raliul este organizat de Automobil Clubul Român şi Clubul Sportiv Auto-Karting. Sâmbătă, 7 iunie, vor avea loc probe de îndemânare şi viteză, dar şi un concurs pentru alegerea celor mai frumoase competitoare.

Raliul frumuseţii se află la cea de-a XVIII-a ediţie.


Vă recomandăm şi:

Arest la domiciliul pentru pilotul Valentin Banciu, acuzat de ilegalităţi comise la RAR Hunedoara              Curtea de Apel Alba Iulia a decis ca Valentin Banciu să fie eliberat din arest, înlocuind măsura cu cea a arestului la domiciliu. Pilotul de raliuri din Hunedoara, care lucra şi ca inginer în cadrul Registrului Auto Român Hunedoara, e judecat într-un dosar în care a fost acuzat de primire de foloase necuvenite.

Start în Raliul Hunedoarei la un an de la tragedia unei tinere pilot, care a dus la suspendarea competiţiei              Raliul Hunedoarei va începe duminică pe acelaşi traseu pe care, în urmă cu un an, Daniela Zaharie, o tânără pilot din Orăştie, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier înfiorător.

Mihai Leu a devenit city-managerul oraşului Hunedoara            Pentru prima oară în istoria României, un fost mare sportiv a devenit managerul unui oraş. Este vorba despre Mihai Leu, campion mondial de box la profesionişti în 1997 şi campion naţional de raliuri în 2003.