FOTO Hunedorenii judecaţi în dosarul „mafiei cuprului” vor mai rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de 13 hunedoreni arestaţi în dosarul „mafiei cuprului din Hunedoara” a cerut în această dimineaţă magistraţilor Tribunalului Hunedoara, eliberarea din arest, loc unde se află de la sfârşitul anului trecut.

CITEŞTE ŞI:

Hunedorenii care au făcut parte din „mafia” cuprului au fost arestaţi preventiv

Favoruri sexuale pentru oamenii legii, de la „fetiţele” de pe şoseaua Deva - Orăştie

Reţeaua specializată în interceptări telefonice ilegale a ajuns în faţa procurorilor DIICOT

Îngrijorare: Piaţa consumului de droguri a explodat în judeţul Hunedoara

Grupul, din care fac parte şi mai mulţi paznici care supravegheau incinta combinatului Arcelor Mittal, este acuzat că a produs pagube de peste 300.000 de lei, prin furturi de cupru.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman, instanţa a respins solicitarea hunedorenilor de a fi puşi în libertate. Aceasta după ce la sfârşitul săptămânii trecute magistraţii Judecătoriei Hunedoara au dispus menţinerea stării de arest pentru cei 13 bărbaţi.

Decizia magistraţilor a stârnit nemulţumire în rândul familiilor arestaţilor, venite astăzi pentru a-i susţine pe membrii grupului cercetat în dosarul mafiei cuprului, la tribunal. 

Alături de procesul „mafiei cuprului”, alţi peste 30 de arestaţi au fost prezentaţi instanţei devene, pentru a răspunde în dosare importante, în care sunt acuzaţi de omor, tentativă de omor deosebit de grav, trafic de persoane, proxenetism, prostituţie şi spargeri de bancomate.