Un minor pe bicicletă a fost lovit de o căruţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut în comuna Pechea, pe un drum extrem de circulat. Copilul nu era supravegheat şi a apărut brusc în faţa atelajului. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Minorii nesupravegheţi cad din nou victime evenimentelor rutiere. Cel mai recent caz în care un copil a avut de suferit în urma impactului cu un mjloc de transport s-a înregsitrat la Pechea, unde un băieţel de numai nouă ani, care ieşise să se plimbe cu bicicleta pe o stradă foarte circulată din comună, a fost lovit de o căruţă.

Conducătorul atelajului, un localnic în vârstă de 65 de ani, a declarat că nu a putut evita impactul cu micuţul biclist deoarece acesta, fără se se asigure şi fără să semnalizeze a schimbat brusc direcţia de mers. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Mai multe pentru tine:
Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni: ploi, vijelii și grindină. Unde vor fi temperaturi de peste 32 de grade Celsius
Șarpe uriaș descoperit într-un parc din orașul Simeria. Speriați, oamenii au sunat la 112
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Cântăreața Nicole Cherry nu mai face nuntă în străinătate cu Florin Popa: „Mi-ar fi plăcut Italia” VIDEO
Medicamentele care vor fi retrase din farmaciile din România, de săptămâna viitoare
Surse: Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat. Ce a răspuns artista când a fost întrebată de divorț / Actorul nu mai poartă verigheta
Sora lui Culiță Sterp îi dă replica Marei Bănică: „Ca să vorbești așa trebuie să fii ultima...să nu zic ce. Să îți fie rușine”
De la 1 septembrie se va modifica plafonul peste care se impozitează pensiile. Marcel Ciolacu: „Nivelul de trai s-a scumpit“
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”
Un adolescent și-a falsificat buletinul pentru o petrece noapte într-un club din Brașov. Ce l-a dat de gol
„Dare to Learn” aduce România pe harta mondială a educației. Zack Kass, Sugatra Mitra, Cami Anderson și Vicky Colbert vor dezvălui profesorilor și specialiștilor în HR, managerilor și antreprenorilor secretele metodelor de învățare